Κηραλοιφή με Βάλσαμο Laurus Nobilis 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6465
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Laurus Nobilis
Barcode 5200117910239
Θεραπευτική Κηραλοιφή με Βάλσαμο για ενυδάτωση και επούλωση από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, ιδανικό για την επούλωση τραυμάτων και την καταπολέμηση δερματικών παθήσεων. Κατάλληλο για εγκαύματα, ραγάδες και κατακλίσεις.

Το Κερί της Μέλισσας, συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιβιοτικές ουσίες, παρουσιάζει ισχυρή μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύσταση του Ελαιολάδου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, δημιουργώντας στην ουσία μία “ομπρέλα προστασίας”, η οποία την προφυλάσσει από περιβαλλοντικούς και άλλους κινδύνους.

Το Βαλσαμέλαιο, γνωστό από την αρχαιότητα, ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την περιποίηση των πληγών τους από τη μάχη, είναι συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία και θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για την αντιμετώπιση ερεθισμών, φλεγμονών, εκδορών και πολλών ασθενειών του δέρματος.

Η πολύτιμη βιταμίνη Ε, με τις σπουδαίες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την ισχυρή αναγεννητική της δράση, προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες τονώνοντας και ανανεώνοντας το δέρμα. Επιπλέον, βελτιώνει την ενυδάτωση των ανώτερων στιβάδων της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό, σε ξηρότητα και πρόωρη γήρανση.

Το αιθέριο έλαιο Ροδιού, κορυφαίο αντιγηραντικό, αναζωογονητικό και ενυδατικό συστατικό, περιέχει πληθώρα αντιοξειδωτικών, όπως το πολύ σπάνιο λιπαρό οξύ, πουνικαλαγίνη, καθώς επίσης, ελλαγικό οξύ, λινολενικό οξύ και βιταμίνη Ε, ουσίες οι οποίες βοηθούν αποτελεσματικά την ενεργοποίηση της ανανέωσης των κυττάρων και την αναστολή σχηματισμού ελεύθερων ριζών, συνδράμοντας αποφασιστικά στον αγώνα κατά της γήρανσης του δέρματος Επιπλέον, χρησιμοποιείται στη δερματολογία για την αντιμετώπιση της ψωρίασης και του εκζέματος, καθώς και κάθε είδους ξηροδερμίας.

Η Κηραλοιφή είναι μία 100% οργανική κρέμα, η οποία παρασκευάζεται από ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δύο από τα αγνότερα υλικά της φύσης και εμπλουτίζεται με ποιοτικά φυτικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια, τα οποία τής προσδίδουν ισχυρές φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε εγκαύματα, πληγές από αιχμηρά αντικείμενα, ερυθήματα λόγω τριβής (σύγκαμα), πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη, ακόμη και για βρεφικό μασάζ.

Συστατικά: Ελαιόλαδο, καθαρό μελισσοκέρι, βαλσαμελαιο, αιθέριο έλαιο ροδιού βιταμίνη Ε.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή