Κηραλοιφή με Ευκάλυπτο Laurus Nobilis

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6467
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Θεραπευτική κηραλοιφή με Ευκάλυπτο για μυϊκούς πόνους και κρυολόγημα από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, το οποίο καταπραΰνει και ανακουφίζει από πόνους στον αυχένα και στα γόνατα, οι οποίοι προέρχονται από αρθριτικά και ρευματισμούς. Ιδανική για εντριβή όταν υποφέρετε από γρίπη και κρυολόγημα.

Το Κερί της Μέλισσας, συστατικό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιβιοτικές ουσίες, παρουσιάζει ισχυρή μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες σύσταση του Ελαιολάδου θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, δημιουργώντας στην ουσία μία “ομπρέλα προστασίας”, η οποία την προφυλάσσει από περιβαλλοντικούς και άλλους κινδύνους.

Το έλαιο Δενδρολίβανου διαθέτει σημαντικές καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται από την αθλιατρική για μασάζ στους αθλητές με καταπονημένους μύες, καθώς και για τραυματισμούς. Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από τις φλεγμονές που προκαλούνται από αρθρίτιδα ή ρευματοειδή αρθρίτιδα. Συνιστάται επίσης, για την καταπολέμηση των αναπνευστικών προβλημάτων σε άτομα που πάσχουν από συμφόρηση στις ρινικές κοιλότητες, κρυολογήματα, γρίπη ή αλλεργίες.

Το έλαιο Θυμαριού επιδεικνύει ισχυρή αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή δράση και βοηθάει σημαντικά στην επούλωση των φλεγμονών της αναπνευστικής οδού. Επιπλέον, έχει αποχρεμπτικές και αντιβηχικές ιδιότητες και καταπραΰνει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, ενώ θεωρείται ευεργετικό και για την ανακούφιση από τους πόνους των ρευματισμών. Το αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου χρησιμοποιείται για το άσθμα, το βήχα, το συνάχι, την ιγμορίτιδα, τη φαρυγγίτιδα, τη βρογχίτιδα, τις μολύνσεις του δέρματος, αλλά και τους ρευματισμούς.

Το αιθέριο έλαιο Μέντας χάρη στην αντισπασμωδική και ηρεμιστική του ιδιότητα, είναι ευεργετικό σε περιπτώσεις φλεγμονής στο ρινοφάρυγγα, άσθματος, αμυγδαλίτιδας, βρογχίτιδας και γρίπης, ενώ συνιστάται και για τη θεραπεία των ρευματισμών.

Το αιθέριο έλαιο Πεύκου έχει πλούσιες αντικαταρροϊκές, αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και τονωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυώματος, της γρίπης, της ιγμορίτιδας, καθώς και των ρευματισμών.

Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας είναι αποχρεμπτικό και συνιστάται για την καταπολέμηση του κρυολογήματος και του βήχα, ενώ φαίνεται ότι βοηθά και στην απελευθέρωση της αναπνευστικής οδού.
Η Κηραλοιφή είναι μία 100% οργανική κρέμα, η οποία παρασκευάζεται από ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δύο από τα αγνότερα υλικά της φύσης και εμπλουτίζεται με ποιοτικά φυτικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια, τα οποία τής προσδίδουν ισχυρές φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε εγκαύματα, πληγές από αιχμηρά αντικείμενα, ερυθήματα λόγω τριβής (σύγκαμα), πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη, ακόμη και για βρεφικό μασάζ.

Συστατικά:Ελαιόλαδο, καθαρό μελισσοκέρι, έλαια: δενδρολίβανου, θυμαριού, αιθέρια έλαια: μέντας, πεύκου, ευκαλύπτου, λεβάντας.

Δείτε επίσης

Κεραλοιφή για Ξηροδερμία 40ml Disoline Elixirio
€ 10,00
Η Κηραλοιφή Της Ελιάς
€ 6,90
Κεραλοιφή Σώματος 250gr Disoline Elixirio
€ 21,00
Επιστροφή στην κορυφή