Κηραλοιφή για Μώλωπες & Διαστρέμματα 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6712
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100684
Η γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Μώλωπες - Διαστρέμματα της Disoline Elixirio με μελισσοκέρι, αγριέλαιο και άριστα επιλεγμένα αιθέρια έλαια είναι ιδανική για χρήση σε μώλωπες, καθώς και σε κακώσεις των μαλακών μορίων (διαστρέμματα). Τα πλούσια, φυσικά συστατικά της συμβάλλουν στην μείωση του οιδήματος του πόνου και της φλεγμονής και στην άμεση αποκατάσταση του τραυματισμού.

Το κερί της μέλισσας συστατικό με ισχυρή αντιβιοτική, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση συνδυάζεται μοναδικά με το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες αγριέλαιο θρέφοντας, ενυδατώνοντας και αναδομώντας το δέρμα.

Το έλαιο Arnica είναι ένα από τα καλύτερα ιάματα για την θεραπεία μωλωπισμών και διαστρεμμάτων. Χάρη στην πλούσια σε σεσκιτερπενικές λακτόνες (sesquiterpene lactones) σύστασή του - (ουσίες με σημαντική αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση) - είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των μελανιών, στη μείωση της φλεγμονής και στην ανακούφιση από τον πόνο .

Το έλαιο κισσού συμβάλλει στην αποβολή των περιττών υγρών και των τοξινών από το σώμα, ενώ προλαμβάνει και την εμφάνιση φλεβίτιδας και ευρυαγγειών.

Το δενδρολίβανο, έλαιο εξαιρετικά αναζωογονητικό και διεγερτικό συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά, φλεγμονές, οιδήματα και ευρυαγγείες.

Η μαντζουράνα, χάρη στα πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες φλαβονοειδή της, λειτουργώντας ως ήπιο ηρεμιστικό, ανακουφίζει από τους πόνους των κακώσεων.

Το τεϊόδενδρο με τις αντισηπτικές του ιδιότητες και την ισχυρή καθαριστική του δράση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά βακτήρια, μικρόβια, ιούς και μύκητες.

Η τσουκνίδα ανακουφίζει από το αίσθημα του πόνου, ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ιδανικό για πόνους από διαστρέμματα και μικρά αιματώματα.

Συστατικά: Arnica, δενδρολίβανο κισσός, λεβάντα, μαντζουράνα, τσουκνίδα τεϊόδενδρο

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή