Hand & Nail Cream by Venus Secrets 75 ml

€ 7,70 € 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4716
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008172
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 75 ml
Εξαιρετικά αποτελεσματική ενυδατική κρέμα εντατικής περιποίησης και φροντίδας για τα χέρια και τα νύχια, με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, αλόη και βιταμίνες της εταιρίας Venus Secrets Organics. Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή της, η κρέμα εισχωρεί άμεσα μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν καταπραΰνει και μαλακώνει τα τραχιά και καταπονημένα χέρια, καταπολεμά τη ξηρότητα, το σκάσιμο του δέρματος και τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα ενισχύει την ανάπτυξη υγιών και όμορφων νυχιών.

Το γάλα γαϊδούρας ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και φωτεινότητα. Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα δρα επανορθωτικά στον ιστό του, απαλύνοντας μικροπληγές και σημάδια. Η αλόη έχει αντιφλογιστική και αναπλαστική δράση, ενώ το ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α και σε πολυφαινόλες βοηθάει στην αναδόμηση, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

Η κρέμα έχει απαλή υφή και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, διατηρώντας το δέρμα λείο και απαλό. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία και απέναντι στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ιδανική για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Δερματολογικά ελεγμένη. Χωρίς βαζελίνη, parabens, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και άλλες βλαβερές ουσίες. Πωλείται σε συσκευασία των 75 ml.
Χρήση: Απλώστε την κρέμα καθημερινά στα χέρια και στην περιοχή γύρω από τα νύχια κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Χρησιμοποιήστε την μετά από κάθε επαφή των χεριών με νερό.

Δείτε επίσης

Λάδι Σώματος Vanilla & Almond 100ml by Apiarium
€ 15,00
Πούδρα Σώματος Αγιόκλημα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Φυσικός Κρύσταλλος Άοσμος 60 gr Macrovita
€ 8,90
Body Cream Βανίλια & Μακαντέμια 250ml Sapon
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή