Κρέμα Ποδιών με Γάλα Γαϊδάρας και έλαιο Αργκάν by Venus Secrets Organics 100ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5164
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008202
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Κρέμα Ποδιών της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας και έλαιο αργκάν, εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη και βιταμίνες, φροντίζει, περιποιείται και ενυδατώνει τα πόδια, προσφέροντας αίσθηση βελούδινης απαλότητας και φρεσκάδας.

Το γάλα γαϊδάρας, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θεωρείται από τους ειδικούς πολύτιμη “τροφή” για την επιδερμίδα. Σε συνδυασμό με το έλαιο αργκάν και το βιολογικό ελαιόλαδο, συστατικά γνωστά για τις θρεπτικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, καταπολεμά τη ξηρότητα και τα σκασίματα του δέρματος, επανορθώνει τις βλάβες και αποκαθιστά την ελαστικότητα της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας συμβάλλοντας στην ανακούφιση των κουρασμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών και στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση και προστασία.

Η Κρέμα Ποδιών είναι λεπτόρρευστη, έχει ευχάριστη, απαλή οσμή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα Η καθημερινή χρήση της συμβάλλει στην απόκτηση λείων και όμορφων ποδιών..
Χρήση: Απλώστε την κρέμα από τους αστραγάλους μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή