Κρέμα Περιποίησης Χεριών με πρόπολη 50ml by My Bee

€ 9,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5272
Είδος Περιποίηση Σώματος / Προϊόντα Μέλισσας
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200130180008
Εταιρεία My Bee
Η “Κρέμα Χεριών Πρόπολης Μybee” με πολύτιμα φυτικά έλαια, πρόπολη, βάλσαμο και μέλι, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την εντατική θρέψη και ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας των χεριών, τη βελτίωση της ελαστικότητας, καθώς και την ανάπλαση του σκασμένου δέρματος, το οποίο ταλαιπωρείται από τις καθημερινές εργασίες και τις επιβαρυντικές καιρικές συνθήκες.

Η πρόπολη διαθέτει σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, οι οποίες διασφαλίζουν τη σωστή υγιεινή του δέρματος και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Το βάλσαμο προάγει την καλή φυσική κατάσταση της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ελαστικότητά της, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανακούφιση των ήπιων δερματικών ενοχλήσεων, των μικρο-ευγκαυμάτων και των κοψιμάτων. Το μέλι, συστατικό ιδιαίτερα θρεπτικό για το δέρμα, διαθέτει σημαντικές επουλωτικές και εξισορροπητικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα επιταχύνει την ανανέωση των ιστών. Επιπλέον έχει την ικανότητα να έλκει, να απορροφά και να διατηρεί νερό στα μόριά του, προσφέροντας την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα, κρατώντας με τον τρόπο αυτό την επιδερμίδα απαλή, λεία και δροσερή.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας στα χέρια σας και απλώστε την με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Συσκευασία 50ml.
Χωρίς Parabens, Petrolatum και επιπρόσθετα χρώματα και αρώματα.
Επιστροφή στην κορυφή