Κρέμα Χεριών Ανάπλασης by Loom 50ml

€ 14,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5332
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8029182004981
Εταιρεία Bioearth
Κρέμα Χεριών Ανάπλασης της Loom με 78% Έκκριμα Σαλιγκαριού, βιταμίνη Ε και βιολογικά εκχυλίσματα βρώμης και καλέντουλας.
Το πολύτιμο φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού Loom, πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες, αποτελεί πλούσια πηγή πολύτιμων ενεργών συστατικών τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και συμβάλλουν στην ανανέωση και ανάπλαση της ξηρής και αφυδατωμένης επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας προστατεύοντάς την παράλληλα από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. Το πολύτιμο εκχύλισμα βρώμης, δημιουργώντας ένα προστατευτικό περίβλημα, προφυλάσσει το δέρμα από ερεθισμούς και δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες, όπως ρύπανση, μικροοργανισμοί, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή και ενισχύει τη φυσική του άμυνα. Σε συνδυασμό δε με το ευεργετικό εκχύλισμα καλέντουλας, καταπραΰνει, επουλώνει και απαλύνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών.

Με απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα, η Κρέμα Χεριών Loom αναπλάθει και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μεταξένια υφή, υγεία και φρεσκάδα. Ιδανική για ξηρά, σκασμένα, ώριμα χέρια με ουλές ή κηλίδες. Κατάλληλη και για ξηροδερμία, εγκαύματα.

Χρήση: Απλώστε μια μικρή ποσότητα από την Κρέμα Χεριών Loom. και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Επαναλάβετε πρωί, βράδυ ή όποτε υπάρχει ανάγκη. Σε ιδιαίτερα κατεστραμμένο δέρμα, χρησιμοποιήστε πρώτα μερικές σταγόνες Ορού Loom. Συσκευασία 50ml.

Δείτε επίσης

Γαλάκτωμα Σώματος Be Lovely 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Hair & Body Mist So Velvet 100ml by Aloe Colors
€ 6,90
Λοσιόν καταπραϋντική PantheVera 180ml by STH
€ 21,00   € 15,90
Black Lava Effect Hair and Body Serum 100ml Olive Touch
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή