Dermactol Intensive Foot Care 75ml by STH

€ 13,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6212
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 75 ml
Προέλευση Israel
Η Κρέμα εντατικής φροντίδας Dermactol Intensive Foot Care που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν, ιδανικό για την περιποίηση και φροντίδα των ξηρών και σκασμένων φτερνών. Τα φυσικά ενεργά συστατικά της σύνθεσής της θρέφουν, ενυδατώνουν και ανανεώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας μικροεκδορές και εξελκώσεις των ποδιών (σκασίματα, σχισίματα), ανακουφίζοντας από την έντονη ξηροδερμία, το ξεφλούδισμα και τα σκληρά σημεία, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, χαρίζοντάς του αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Το Βούτυρο Καριτέ περιέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες (Α, Ε, και F), ουσίες οι οποίες απαλύνουν, προστατεύουν και διατηρούν την υγρασία και ελαστικότητα στο δέρμα.
Το Ελαιόλαδο επιδεικνύει μεγάλη αντι-γηραντική δράση. Θρέφει, ενυδατώνει και ανανεώνει, το δέρμα, ενώ αποτρέπει και την εσωτερική απώλεια υγρασίας.
Το Σιτέλαιο, φυσικό μαλακτικό με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, απαλύνει και λειαίνει το "ραγισμένο" και αφυδατωμένο δέρμα.
Η Πανθενόλη συμβάλλει στην επιτυχή αντιμετώπιση της ξηρότητας, θρέφοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε μια μικρή ποσότητα στις σκασμένες φτέρνες σας. Η τακτική χρήση κρατά το δέρμα του ποδιού λείο, απαλό και υγιές.
Συσκευασία: 75ml

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Επιστροφή στην κορυφή