Dermactol Intensive Hand care 75ml by STH

€ 12,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6213
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 75 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290003953325
Εταιρεία STH
Η Κρέμα εντατικής φροντίδας Dermactol Intensive Hand Care που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα υψηλής θεραπευτικής αξίας προϊόν, ιδανικό για την αποτελεσματική φροντίδα των σκασμένων και αφυδατωμένων, από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις, καθώς και από τις οικιακές ή/και επαγγελματικές δραστηριότητες, χεριών.
Η πλούσια σε ενυδατικά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα σύστασή της θρέφει, ενυδατώνει και επανορθώνει άμεσα την ξηρή, σκασμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. βοηθώντας τα χέρια να επανακτήσουν την απαλότητα και ελαστικότητα, για την οποία “διψούν”.

Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό, ιδανικό για την καταπολέμηση της ξηρότητας και της γήρανσης του δέρματος. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α, Ε, και F, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, διατηρώντας την υγρασία και ελαστικότητά της, ενώ επιπλέον περιέχει φυσικούς παράγοντες προστασίας από τον ήλιο.
Το Ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα καλύτερα έλαια για τη φροντίδα του ξηρού δέρματος, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ακόρεστα λίπη. Διαθέτει πλούσιες αντι-γήραντικές ιδιότητες, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα αποτρέπει και την εσωτερική απώλεια υγρασίας.
Το Σιτέλαιο είναι ένα φυσικό μαλακτικό, πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Απαλύνει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, προωθεί την ανανέωση των δερματικών κυττάρων, θρέφει και επουλώνει το κατεστραμμένο δέρμα.
Η Aloe Vera είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Μειώνει σημαντικά το οίδημα, διεγείρει τη σύνθεση των δερματικών ιστών και προάγει το υγιές δέρμα

Χρήση: Εφαρμόστε σε τακτά διαστήματα την κρέμα Dermactol στα χέρια σας ώστε να παραμείνουν λεία, απαλά και σωστά ενυδατωμένα
Συσκευασία: 75ml.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Δείτε επίσης

Πούδρα Σώματος Μανταρίνι με Κρέμα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Lilac Body Cream 200ml by Soma
€ 16,90
Shape Your Body Intensive Anti-cellulite Sliming Cream 100ml Aloe Colors
€ 17,70   € 13,30
Λάδι Σώματος Water & Salt 100ml by Apiarium
€ 15,00
Body Butter So Velvet 50ml Aloe Colors
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή