Γέλη για τα Πόδια Venadrem από Svas Biosana 42gr

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6214
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 42 gr
Προέλευση Italy
Εταιρεία Svas Biosana
Barcode A974649749
Η Γέλη για τα Πόδια Venadrem, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν, ιδανικό για την ανακούφιση και αναζωογόνηση των κουρασμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών.

Χάρη στις σημαντικές ιδιότητες του ενεργού συμπλέγματος φυσικών εκχυλισμάτων της σύνθεσής της, συμβάλλει ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τις διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος, όπως οιδήματα των ποδιών, κνησμός και πόνος των κάτω άκρων, κιρσώδεις φλέβες, εύθραυστα τριχοειδή αγγεία, τονώνοντας την μικροκυκλοφορία και χαρίζοντας άμεση αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στα βαριά και κουρασμένα πόδια

Η Arnica Montana, μέσω των αντιφλεγμονωδών, αντιοιδηματικών, αναλγητικών και αντισηπτικών της ιδιοτήτων, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των σημαδιών της φλεγμονής, του πόνου και του οιδήματος.
Η Αγριοκαστανιά είναι στυπτική και τονωτική του κυκλοφορικού. Αυξάνει εντυπωσιακά την δύναμη των φλεβών, τις τονώνει και τις κάνει ευέλικτες, χαρίζοντάς τους εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην θεραπεία των φλεγμονών των φλεβών.

Η Μολόχα οφείλει τις σημαντικές θεραπευτικές της ιδιότητες στις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις φυσικές ενώσεις που περιέχει, οι οποίες και προσφέρουν σημαντική προστασία από οιδήματα και φλεγμονές
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το εκχύλισμα Ρούσκου προκαλεί αγγειοσύσπαση και ως εκ τούτου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη θεραπεία ασθενειών του κυκλοφορικού. Επιπλέον, έχει αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει το πρήξιμο και τα οιδήματα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και ανακουφίζει τα πόδια, προσφέροντας αίσθηση δροσιάς και χαλάρωσης στους μύες.

Η Ασιατικη Σεντέλα προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνοντας τα τοιχώματα (και μειώνοντας τη σκλήρυνση των αιμοφόρων αγγείων), και ως εκ τούτου θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματική σε περιπτώσεις όπως η φλεβίτιδα.
Η Αμαμελίδα, λόγω της ιδιότητάς της να συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία, θεωρείται εξαιρετική στην αντιμετώπιση της φλεβίτιδας και των σπασμένων αγγείων.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γέλης απευθείας στα πόδια. Κάντε αργό μασάζ από κάτω προς τα πάνω μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, επαναλάβετε την εφαρμογή 2-3 φορές την ημέρα.

Προειδοποιήσεις: Εξωτερική χρήση. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση αλλεργίας ή υπερευαισθησίας στα συστατικά. Διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν από τη χρήση.
Συσκευασία: 42gr
Επιστροφή στην κορυφή