Κεραλοιφή για παγωμένα άκρα και σκασμένες φτέρνες 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6472
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Θεραπευτική Κεραλοιφή για παγωμένα άκρα και σκασμένες φτέρνες από την εταιρία Disoline Elixirio. Μία αγνή, φυσική κρέμα, ιδανική για την περιποίηση και προστασία των κάτω άκρων. Η εμπλουτισμένη με ευεργετικά βότανα της φύσης, σύστασή της συμβάλλει στην ενεργοποίηση του κυκλοφορικού θερμαίνοντας τα παγωμένα πόδια, αποκαθιστά τη φυσική υγρασία και μαλακώνει τις ξηρές και σκασμένες φτέρνες, καταπραΰνοντας αναδομώντας και αναζωογονώντας το δέρμα της πάσχουσας περιοχής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το φυσικό Κερί μέλισσας δημιουργώντας μία προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα, διατηρεί την φυσική υγρασία εντός της, επιτρέποντάς της όμως να αναπνέει, ενώ παράλληλα με τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του την προφυλάσσει αποτελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες

Το Μέλι είναι μια φυσική ενυδατική ουσία, η οποία έχει την ιδιότητα να αντλεί νερό από τους εσωτερικούς ιστούς στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Μέσω αυτής της διαδικασίας “μετατόπισης υγρών” δημιουργείται ένα φαινόμενο γεμίσματος, το οποίο βοηθά στην επούλωση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος.

Το Αγριέλαιο, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, μαλακτικό και προστατευτικό συστατικό. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αποτρέποντας την ξηρότητα και αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό.

Το Βαλσαμέλαιο με την ισχυρή αντιμικροβιακή και επουλωτική του δράση προστατεύει την επιδερμίδα των χεριών από κοκκινίλες, σκασίματα και σκισίματα που έχουν προκληθεί από το κρύο, τις χειρωνακτικές εργασίες ή τα απορρυπαντικά.

Το έλαιο Αβοκάντο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε ενισχύει προστατεύει και αναπλάθει την προβληματική επιδερμίδα, ενώ χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες συμβάλλει στην επούλωση του σκασμένου και ξηρού δέρματος των ποδιών.

Η Αλόη πλούσια σε ευεργετικές για τον οργανισμό ουσίες, επιδεικνύει σημαντική αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική και επουλωτική δράση. Θρέφει και αναπλάθει το δέρμα των κάτω άκρων, απαλύνει τις σκληρές περιοχές των ποδιών και αποκαθιστά την ομαλή υφή της επιδερμίδας. Τα αιθέρια έλαια της Λεβάντας και του Δενδρολίβανου ενισχύουν την μικροκυκλοφορία του αίματος αναζωογονώντας και θερμαίνοντας τα πόδια, ενώ το αιθέριο έλαιο Πεύκο με τις αντισηπτικές του ιδιότητες επουλώνει την επιδερμίδα και αντιμετωπίζει πληγές, σκισίματα, σκασίματα κλπ.
Η Καμφορά έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη ροή του αίματος τοπικά, όπου εφαρμόζεται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας στη περιοχή, ενώ με τη σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική της δράση καταπραΰνει ερεθισμούς, ξηρότητα και σκασίματα.

Συστατικά: Μελισσοκέρι, μέλι, αγριέλαιο βαλσαμέλαιο, δεντρολίβανο, πεύκο, λεβάντα, αβοκάντο, αλόη, καμφορά.
Επιστροφή στην κορυφή