Κρέμα Χεριών με Θρεπτικά Βούτυρα, Έλαια και Φυσικά Συστατικά 100ml Olive Gold 0.2

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7440
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827400056
Ενυδατική και Μαλακτική Κρέμα Χεριών εμπλουτισμένη με βιολογικό Ελαιόλαδο, βιολογική Αλόη, βούτυρο Καριτέ, έλαιο Αβοκάντο, φυσικό Κερί Μέλισσας, βιταμίνη Ε και Μαστίχα από την OLIVE GOLD 0.2

Ένα φυσικό προιόν, ιδανικό για την εντατική περιποίηση και προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας των χεριών. Η πλούσια σε δραστικά συστατικά σύνθεσή της, θρέφει ενυδατώνει, μαλακώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος προσφέροντας μοναδική απαλότητα και φρεσκάδα στα άγρια, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα. Δεν κολλάει και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανική για καθημερινή χρήση. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, το χαμηλής οξύτητας, βιολογικό ελαιόλαδο συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση και απάλυνση της επιδερμίδας, αλλά και στην προστασία ενάντια στη γήρανση.
Η αλόη αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς του δέρματος προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό υποβοηθά την ανανέωση της απαιτητικής επιδερμίδας των χεριών χαρίζοντάς της ελαστικότητα και ζωντάνια.

Λόγω των σημαντικών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, ο ελίχρυσος ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ χάρη στην στυπτική του δράση τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς.

Εξαιρετική πηγή των βιταμινών A, E, και F, το βούτυρο καριτέ, χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιγηραντική προστασία και φροντίδας του δέρματος, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και πολλών δερματικών παθήσεων.

Το έλαιο Αβοκάντο ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του, ενώ παράλληλα ανακουφίζει την ξηρότητα, τον κνησμό και το έκζεμα. Επίσης, καθώς διαθέτει φυσικό δείκτη προστασίας (SpF 4) λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία.

Το Κερί μέλισσας με τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές, επουλωτικές και αναγεννητικές του ιδιότητες, βοηθά στη φροντίδα του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο, τη σκόνη και τη ρύπανση δέρματος και στην προστασία του από την πρόωρη γήρανση.

Η βιταμίνη Ε, γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει το δέρμα από τη φωτογήρανση ή την πρόωρη γήρανση λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η μαστίχα με τις σημαντικές αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές, αναπλαστικές και επουλωτικές της ιδιότητες θα βοηθήσει την επιδερμίδα των χεριών να επανέλθει γρήγορα από την ξηρότητα και την απώλεια ελαστικότητας που δημιουργούν οι περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά και η συχνή χρήση απορρυπαντικών και θα της χαρίσει λάμψη και φρεσκάδα.
Συσκευασία 100 ml

Δείτε επίσης

Γαλάκτωμα Σώματος Sweet Blossom 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Body Cream Πράσινο Τσαϊ & Πορτοκάλι 500ml Sapon
€ 14,90
Πούδρα Σώματος Μανταρίνι με Κρέμα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Body Cream Ρόδι 500ml Sapon
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή