Μυοσκελετικοί Πόνοι Έλαιο Μασάζ (Μαύρο Πιπέρι, Δεντρολίβανο, Ιεροβότανο, Γωλθέρια) 100ml Nature & Body

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2311
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Barcode 5200431903696
Εταιρεία Nature & Body
To Muscles & Joints είναι ένα εξειδικευμένο λάδι για μασάζ, το οποίο είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών πόνων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που κάποιος αισθάνεται "πιασμένος", σε περιπτώσεις που οι μυς έχουν επιβαρυνθεί λόγω έντονης άθλησης, σε περιπτώσεις ρευματισμών ή αρθρίτιδας και γενικότερα σε περιπτώσεις πόνων στη μέση, τον αυχένα, τους συνδέσμους και τους μυς.

Το Muscles & Joints στηρίζει την ευεργετική επίδραση που έχει στο μυϊκό σύστημα και στους συνδέσμους, σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων. Περιέχει Μαύρο Πιπέρι (Black Pepper) το οποίο έχει έντονα θερμαντική δράση και ως εκτούτου ζεσταίνει τους μύες και ανοίγει τους πόρους της επιδερμίδας, Δεντρολίβανο (Rosemary) το οποίο απομακρύνει τις τοξίνες από την επιδερμίδα και βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος, Ιεροβότανο (Clary Sage) το οποίο μειώνει την ένταση στους μυς και Γωλθέρια η οποία είναι γνωστή για την έντονα παυσίπονη της δράση.

Τα αιθέρια έλαια του Muscles & Joints έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Το Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. To Σταφυλέλαιο (Grapeseed Oil) είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Η Βιταμίνη Ε (Vitamin E) έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα.

Το λάδι Muscles & Joints μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στα σημεία που υποφέρουν και με απαλές μαλάξεις τονώστε και ανακουφίστε την περιοχή. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Muscles & Joints 2 φορές την ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Muscles & Joints και ως Bath Oil, βάζοντας μικρή ποσότητα μέσα στο νερό της μπανιέρας.

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δείτε επίσης

Serenity Aromatics Massage Oil 236ml by Kamasutra
€ 22,90   € 19,88
Senze Ecstatic Massage Oil 75ml Jasmine/Neroli/Ylang-Ylang by Swede
€ 12,45
Massage Candle 30ml Rose Petals by Shunga
€ 9,90
Λάδι Massage Tropical Mango 59ml - The Naturals by Kamasutra
€ 11,90
Massage Candle Libido 30ml with Exotic Fruits by Shunga
€ 9,80
Επιστροφή στην κορυφή