Black Lava Effect Hair and Body Serum 100ml Olive Touch

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6461
Είδος Περιποίηση Μαλλιών / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123395693
Εταιρεία Olive Touch
Τα τελευταία χρόνια ένα καινούριο συστατικό έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, και αυτό δεν είναι άλλο από την ηφαιστειακή λάβα, ένα υπερ-συστατικό, το οποίο, λόγω των εξαιρετικά ωφέλιμων ιδιοτήτων του αναφορικά στην αποτοξίνωση και στη μακροβιότητα των κυττάρων, υπόσχεται πραγματικά θαύματα για την ομορφιά, την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας.

Oρός Σώματος και Μαλλιών από την εταιρία Black Lava Effect. Ένα ξεχωριστό προϊόν εμπλουτισμένο με ηφαιστειακά συστατικά και ευεργετικά φυτικά έλαια για εντατική περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος και των μαλλιών. Με ελαφριά, δροσερή υφή για γρήγορη απορρόφηση, χωρίς ίχνη λιπαρότητας, και ένα υπέροχο, λουλουδένιο άρωμα που θα σας σαγηνεύσει.

Το βιολογικό λάδι ελιάς σε συνέργια με το εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας, συστατικό πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της μακροβιότητας των κυττάρων, προσφέρουν αποτοξίνωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα διατηρώντας την λεία, απαλή και ενυδατωμένη.

Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί την υγρασία στους ιστούς αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Το έλαιο Αβησσυνίας, έλαιο ιδιαίτερα ελαφρύ, απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χωρίς να φράζει τους πόρους, ενυδατώνοντας σε βάθος το δέρμα και χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς, Ιδανικό και για τα μαλλιά, καθώς προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και ενδυνάμωση της τρίχας.
Το λάδι Baobab, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E και F, καθώς και σε Omega-3, 6 και Omega-9 λιπαρά θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην αναγέννηση των κυττάρων και στην καθυστέρηση της ανάπτυξης των ρυτίδων. Επιπλέον, βοηθά την αποκατάσταση των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη, ενώ καταπραΰνει και θεραπεύει τον κνησμό και τους ερεθισμούς από το τριχωτό της κεφαλής.

Το έλαιο Monoi de Tahiti προσφέρει αναζωογόνηση και λάμψη στα μαλλιά, ενώ αποτελεί και ένα μοναδικό ιάμα ενάντια στην ξηρότητα και την ψαλίδα.

Χρήση: Απλώνετε ομοιόμορφα τον ορό σε σώμα και μαλλιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε. Μπορεί να αντικαταστήσει και το body mist.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή