Stimulation - Lotus & Coconut Massage Oil 100ml by Shiatsu

€ 18,90 € 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6644
Είδος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Shiatsu
Barcode 4042342005356
Βυθιστείτε στον αμαρτωλό κόσμο των αισθησιακών απολαύσεων και απογειώστε την ερωτική σας διάθεση με τα εξαιρετικό Massage Oil Erotic τα νέα, υπέροχα λάδια για μασάζ από την πολυτελή σειρά Shiatsu της γερμανικής εταιρίας HOT.

Η μοναδική τους σύνθεση, εμπλουτισμένη με απαλά φυτικά έλαια, πλούσια ενεργά συστατικά και σαγηνευτικά αρώματα θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας, θα ευαισθητοποιήσουν τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας και θα αυξήσουν κατακόρυφα την επιθυμία σας για ερωτικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα θα αφήσουν την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή, ελαστική και βαθιά ενυδατωμένη.

Προσφέρετε εραστή σας το αισθησιακότερο μασάζ της ζωής του και απολαύστε στη συνέχεια τους καρπούς της “προσφοράς σας” στον παράδεισο της ηδονής!.

Τα υπέροχα Massage Oil Erotic μπορείτε να το βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities σε 5 υπέροχα αρώματα:

Balancing Body Sensation Ylang Ylang & Wheat Germ Oil: Seductive
Γλυκό, εξωτικό, και ελαφρώς πικάντικο, το μεθυστικό άρωμα του Υλάνγκ Υλάνγκ μπλέκεται υπέροχα με το γεμάτο ευεργετικά οφέλη έλαιο σταριού σε έναν ξεχωριστό, γεμάτο υποσχέσεις αποπλάνησης, συνδυασμό.

Relaxing Body Sensation Jasmin & Argan Oi:l Erotic
Η απαλή, καταπραϋντική υφή του αργανέλαιου σε έναν υπέροχο συνδυασμό με την δελεαστική, σαγηνευτική, γεμάτη αμαρτωλές υποσχέσεις μεθυστική ευωδιά του γιασεμιού θα ξεσηκώσουν τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ερωτικής απόλαυσης.

Energizing Body Sensation Orange & Sandalwood Oil: Extase
Φρέσκο, δροσερό, αναζωογονητικό, το υπέροχο άρωμα του πορτοκαλιού δένει μοναδικά με την γεμάτη αισθησιασμό, αφροδισιακή ευωδιά του σανδαλόξυλου και σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές ερωτικής έκστασης!

Activating Body Sensation Coriander & Sandalwood Oil: Warming
Η γλυκιά, πικάντικη, ελαφρώς φρουτώδης, ζεστή μυρωδιά του κολίανδρου, μπλέκεται υπέροχα με την χαλαρωτική, αισθησιακή, γεμάτη ερωτικές υποσχέσεις, ευωδιά του σανδαλόξυλου θερμαίνοντας τις αισθήσεις σας και βάζοντας φωτιά στη λίμπιντό σας!

Harmonizing Body Sensation Lotus & Coconut Oil: Stimulation
Η γλυκιά, ηδυπαθής, προκλητική ευωδιά του λωτού σε έναν υπέροχο συνδυασμό με το εξωτικό, καλοκαιρινό, τροπικό άρωμα της καρύδας θα διεγείρει μοναδικά τις ερωτογενείς σας ζώνες και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης.

Συσκευασία: 100ml.

Δείτε επίσης

Κερί μασάζ Ignite Island Tropical Mango by KamaSutra
€ 26,90
Massage Candle Desire with Vanilla 170ml by Shunga
€ 26,90
Λάδι Massage Strawberry Dreams 236ml - The Naturals by Kamasutra
€ 22,90
Massage Candle Amber 130gr by Shiatsu
€ 22,90
Μύκητες Νυχιών 50ml
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή