Senze Arousing Massage Oil 75ml Lemon/Pepper/Eucalyptus by Swede

€ 12,80 € 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7153
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 75 ml
Εταιρεία Swede
Barcode 7350028783441
Προέλευση Sweden
Χαρίστε ένα ανεπανάληπτο, άκρως αισθησιακό μασάζ στον/στην σύντροφό σας ή απλά περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας μετά το μπάνιο με το επαγγελματικό έλαιο μασάζ Senze Herbal Aphrodisiac Ecstatic Massage Oil Lemon/Pepper/Eucalyptus με την υπογραφή της Swede.
Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με ένα άριστης ποιότητας μείγμα φυτικών ελαίων θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας καθιστώντας την παράλληλα βελούδινα απαλή και λαμπερή, ενώ η φρέσκια, δροσερή ευωδιά του λεμονιού αναμεμειγμένη με το ζεστό, άκρως αφροδισιακό άρωμα του πιπεριού και και τη γήινη μυρωδιά του ευκάλυπτου θα τυλίξουν το κορμί σας αρωματίζοντάς το υπέροχα.

Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ενυδατικό για την επιδερμίδα. Το έλαιο Αβοκάντο θεωρείται από τα θρεπτικότερα έλαια, κυρίως για το ώριμο ή αφυδατωμένο δέρμα, καθώς χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει,προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση. Το λάδι Μακαντάμια, πλούσιο σε παλμιτολεϊκό οξύ (μονοακόρεστο λιπαρό οξυ), ένα συστατικό που βρίσκεται και στο ανθρώπινο σμήγμα, είναι εξαιρετικά μαλακτικό και ενυδατικό ιδανικό για την περιποίηση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος. Το έλαιο Κάνναβης επιδεικνύει ισχυρή, αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και ενυδατική δράση, ενώ χάρη στις αντιβακτηριακές και επουλωτικές του ιδιότητες, είναι χρήσιμο για τη φροντίδα πολλών δερματικών προβλημάτων.

Η Αλόη με περισσότερες από 75 ευεργετικές ουσίες στη σύστασή της , ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, καταπραύνοντας παράλληλα τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Η βιταμίνη Ε κλειδώνει την υγρασία στα κύτταρα, ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα συνδράμει την ομαλή λειτουργία του φυσικού φράγματος προστασίας του δέρματος, προστατεύοντάς το και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Με λεπτόρρευστη υφή. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Δεν λερώνει, δεν κολλάει και δεν μπλοκάρει τους πόρους. Δεν περιέχει συντηρητικά. Απόλυτα ασφαλές για χρήση με προφυλακτικά και για επαφή με το στόμα 100% Vegan. Sugar Free. Parabens Free. Άριστη επιλογή και για επαγγελματίες μασέρ.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσοτητα ελαίου στην πλάτη σας και κάντε απαλές κινήσεις από το κέντρο και προς τα έξω. Επιμένετε στα σημεία που νοιώθετε μπλοκαρισμένους τους μυς. Για καλύτερη αίσθηση ζεστάνετε ελαφρά το λάδι σε ζεστό νερό πριν την χρήση. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα μικρό ποτήρι και βάλτε το σε ένα μπολ με ζεστό νερό από τη βρύση(περίπου 45 βαθμοί Κελσίου). Αφήστε πέντε λεπτά να ενεργοποιηθούν τα έλαια και ξεκινήστε την επάλειψη.

Δείτε επίσης

Bio Massage Oil Aloe Vera 100ml by HOT Austria
€ 18,90   € 15,90
Harmony Blend Aromatics Massage Oil 59ml by Kamasutra
€ 11,90
Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Senze Ecstatic Massage Oil 75ml Jasmine/Neroli/Ylang-Ylang by Swede
€ 12,45
Επιστροφή στην κορυφή