3 in1 Multi vitamin DRY OIL So Velvet 100ml Aloe Colors

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7425
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609725
Το νέο, ξηρό λάδι 3 in 1 Multi vitamin DRY OIL So Velvet της Aloe+Colors είναι ένα λάδι πολλαπλής περιποίησης που προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, αναδόμηση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Είναι ένα πολύ ελαφρύ λάδι που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα χαρίζοντας στο δέρμα και τα μαλλιά υπέροχη μεταξένια όψη. Έτσι, έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα των φυτικών ελαίων αλλά όχι τη λιπαρότητα τους.

Το DRY OIL So Velvet είναι εμπλουτισμένο με 10 πολύτιμα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά φυτικά έλαια (gold of pleasure oil, passion fruit oil, argan oil, sweet almond oil, sunflower oil, avocado oil, olive oil, coconut oil, tomato oil, soya been oil), 10 έλαια λουλουδιών (γιασεμί, παιωνια, ιαπωνική κεράσια, νεραντζιά, λεβάντα, σαμπούκος, τριαντάφυλλο, μανόλια, ορχιδέα, νυχτολούλουδο, καθώς και 2 δραστικά συστατικά 100% φυτικής προέλευσης που σύμφωνα με κλινικές μελέτες επιδιορθώνουν, αναδομούν και απαλύνουν το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του και μειώνοντας την τραχύτητα, τη χαλάρωση και το βάθος των ρυτίδων.

Χρήση:
- Πρόσωπο: Εφαρμόστε στο πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με ορό ή κάνοντας μίξη με κρέμα προσώπου!

- Σώμα: Απλώστε το σε νωπό δέρμα κάνοντας μασαζ! Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή κάνοντας μίξη με κρέμα σώματος για έξτρα ενυδάτωση!

- Μαλλιά: Εφαρμόστε στις άκρες μερικές σταγόνες για ενυδάτωση και προστασία από την ψαλίδα. Επίσης ως θεραπεία εφαρμόζοντας σε όλο το μήκος της τρίχας. Στη συνέχεια τυλίγετε με πετσέτα και την επόμενη μέρα λούζεστε κανονικά!

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.
100ml

Δείτε επίσης

Κρέμα Ματιών OlivAloe 40ml
€ 17,20
Σαπούνι Ξυρίσματος 100gr Elaia Spa
€ 6,20
Κρέμα βαθιάς θρέψης Loom by Bioearth 50ml
€ 34,00   € 23,50
Επιστροφή στην κορυφή