Kερασέλαιο Cherry Poppins 50ml by Mira

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7511
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300618
Απολαύστε φυσική, αντιγηραντική θεραπεία, αλλά και αποτελεσματική προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV προσδίδοντας ταυτόχρονα λάμψη και φωτεινότητα στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα σας και παράλληλα αναζωογονήστε τα μαλλιά σας και θωρακίστε το χρώμα τους με το μαλακτικό έλαιο Pure Cherry Oil από την γαλλική εταιρία Mira.

Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α και Ε και φυσικές τοκοφερόλες, ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική, θρεπτική και μαλακτική δράση, το έλαιο κερασιού προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και την αναζωογόνηση των κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζοντας ένα προστατευτικό υδρολιπιδικό φραγμό στο δέρμα και τα μαλλιά διατηρεί την υγρασία στα κύτταρα και τους ιστούς και ενυδατώνει σε βάθος καταπραΰνοντας τις ξηρές, ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Επιπλέον, χάρη στα ωμέγα 6 και 9 λιπαρά οξέα, αναπλάθει την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας παράλληλα και την ελαστικότητά της, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτοστερόλες, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και βοηθά στη διαδικασία επούλωσης και ανάπλασης του δέρματος.

Η ξηρή υφή του απορροφάται άμεσα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αφήνει ένα γλυκό και μεθυστικό άρωμα που θα σας γοητεύσει. Ιδανικό για την περιποίηση του ξηρού, ευαίσθητου και/ή ώριμου δέρματος! Συσκευάζεται στη Γαλλία, σε 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία.

Δέρμα: Εφαρμόστε μία με δύο πιπέτες έλαιο κεράσι στο πρόσωπό σας κάθε βράδυ αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Απορροφάται άμεσα.

Για ξηρές επιδερμίδες: αναμίξτε έλαιο κερασιού με έλαιο αβοκάντο.
Για μικτό / κανονικό δέρμα: Συνδυάστε έλαιο κερασιού με έλαιο jojoba.

Μαλλιά: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του ελαίου σε όλο το μήκος της τρίχας μία φορά την εβδομάδα. Αφήστε το να σταθεί τουλάχιστον για 30 λεπτά και κατόπιν λουστείτε.

Δείτε επίσης

Τζοτζόμπα (Jojoba) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body buxus chinensis
€ 7,90
Γλυκερίνη Φυτική 100ml Nature & Body
€ 4,20
Καρύδα Έλαιο με βιταμίνη Ε 100ml Rizes Crete cocos nucifera
€ 7,90
Brazil Nut Λάδι 100ml Nature & Body bertholletia excelsa
€ 8,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Λάδι 100ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή