Λάδι Μαυρίσματος 150ml ΟlivAloe

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2691
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5205827600289
Εταιρεία Olivaloe
Η εταιρεία Olivaloe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματός μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα, και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητές της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη τη χρησιμοποιούσαν για τη φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Το λάδι μαυρίσματος της Olivaloe με δείκτη προστασίας 5, χαρίζει στην επιδερμίδα έντονο ελκυστικό μαύρισμα και ταυτόχρονα ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα. Η σύνθεσή του με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και ένα συνδυασμό από άλλους εντατικούς ενυδατικούς παράγοντες, όπως λάδι καρότου, λάδι καρύδας και βιταμίνη Ε, εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί, ενώ συγχρόνως προστατεύει την επιδερμίδα από το ξεφλούδισμα, ακόμα και μετά από πολύωρη παραμονή στον ήλιο. Τα φυσικά συστατικά του προϊόντος προσφέρουν στο δέρμα μοναδική περιποίηση, χωρίς την επίδραση χημικών ουσιών που περιέχονται σε άλλα αντιηλιακά. Η πρωτοποριακή σύνθεση της Olivaloe με έλαιο καρύδας, καρότου και ελιάς, επιταχύνει τη διαδικασία του μαυρίσματος και το διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα έλαια αυτά περιέχουν μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια, τα οποία εισχωρούν βαθιά και δρουν σαν προστατευτικό τείχος ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν απώλεια υγρασίας και γήρανση του δέρματος, ως συνέπεια της συχνής έκθεσης στην ηλιακή ακτινιβολία. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε, με την ισχυρή αντι-οξειδωτική της δράση, επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος μετά από ερεθισμούς, εγκαύματα και άλλα δερματικά προβλήματα.

Χρήση: Απλώστε αρκετή ποσότητα στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απόρροφηθεί. Επαναλάβετε κάθε 2-3 ώρες ή και συχνότερα, μετά την επαφή με το νερό.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera, που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες αλόης, καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Γαλάκτωμα Σώματος Be Lovely 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Αποσμητικός κρύσταλλος by Rizes Crete
€ 9,40
Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Επιστροφή στην κορυφή