Λάδι για βαθύ μαύρισμα SPF 6 με καροτέλαιο, έλαιο αβοκάντο & ελαιόλαδο Macrovita

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5296
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Το Λάδι για βαθύ μαύρισμα με δείκτη προστασίας SPF 6 της Macrovita με καροτέλαιο, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης, θρέφει, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα σε βάθος, χαρίζοντας παράλληλα ένα γρήγορο, φυσικό, και υγιές μαύρισμα. Απορροφάται άμεσα και αφήνει μία βελούδινη αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα. Ειδικά σχεδιασμένο για τις επιδερμίδες που έχουν ήδη προσαρμοστεί στον ήλιο.

Το Καροτέλαιο, πλούσιο σε προβιταμίνη Α, διατηρεί και ενισχύει το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας, προστατεύοντας παράλληλα από το άμεσο ηλιακό φως, ενώ λόγω της αντιγηραντικής του δράσης, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθιστώντας το δέρμα πιο νεανικό και φωτεινό. Το έλαιο αβοκάντο, με φυσικό δείκτη προστασίας SpF 4, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε στερολίνες, ουσίες με ισχυρές μαλακτικές ιδιότητες, βοηθούν στην επούλωση του κατεστραμμένου από τον ήλιο δέρματος. Το λάδι ελιάς και το ηλιέλαιο, σε συνδυασμό με το πολύτιμο σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F, ενυδατώνουν, θρέφουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής τους δράσης, καταπολεμούν τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ τα φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης.

Χρήση: Ψεκάστε επαρκή ποσότητα του προϊόντος και απλώστε σε όλο το σώμα. Μην το χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο. Συσκευασία 100ml
Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 94%.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη & Parabens.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή