Φυσικό Λάδι Μαυρίσματος 100ml Herbal Elea

€ 19,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6201
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Το Φυσικό Λάδι Μαυρίσματος από τη νέα σειρά Herbal Elea της Bio Leon που τώρα μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυτικά έλαια, πλούσια σε θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες, τα οποία θα χαρίσουν στο δέρμα σας το βαθύ μαύρισμα που ονειρεύεστε, αφήνοντάς το παράλληλα βαθιά ενυδατωμένο, βελούδινο και μαλακό.
Με απαλή σύνθεση που απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα αφήνοντας στο δέρμα ένα ευχάριστο άρωμα καρύδας και ορχιδέας.

Προϊόν υποαλλεργικό & Αδιάβροχο, Κατάλληλο και με προϊόντα που χρησιμοποιούμε στον ήλιο.

Το βιολογικό Ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντισηπτικές, μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς και παράλληλα εμποδίζει την αφυδάτωση από τον ήλιο. Το Αμυγδαλέλαιο εκτός από τη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα, επιδεικνύει παράλληλα δράση φυσικού αντηλιακού. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε SPF 5, λειτουργεί ως ασπίδα απέναντι στο ηλιακό έγκαυμα αντιστρέφοντας επιπλέον και τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου. Το έλαιο Ροδιού συμβάλλει ιδιαίτερα στον περιορισμό των καταστρεπτικών ιδιοτήτων του ηλίου, καθώς περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά και φωτοπροστατευτικά συστατικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την επιβλαβή ηλικιακή ακτινοβολία. Το Σησαμέλαιο θεωρείται εξαιρετικό φίλτρο των υπεριωδών ακτινών και χρησιμοποιείται με επιτυχία ενάντια στο κοκκίνισμα της επιδερμίδας. Επίσης, επιδεικνύει υψηλή αποτελεσματικότητα ως αντηλιακό, προστατεύοντας το δέρμα από την ακτινοβολία UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα προάγοντας το φυσικό μαύρισμα.

Το Καροτέλαιο, λάδι πλούσιο σε προβιταμίνη Α, ενισχύει και διατηρεί το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά αποτελεσματικά στην ίαση και αναγέννηση του ταλαιπωρημένου και «γερασμένου» δέρματος. Το Λάδι Καρύδας δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα, μην επιτρέποντας σε συγκεκριμένες ακτίνες UV να διαπεράσουν τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Παράλληλα είναι εξαιρετικά ενυδατικό και μαλακτικό, χαρίζει στην επιδερμίδα την υγρασία που χρειάζεται και προσφέρει λάμψη και έντονο μαύρισμα. Το Βερυκοκέλαιο, λάδι ιδιαίτερα ενυδατικό και τονωτικό, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, Ολεϊκό (Ωμέγα9) και Λινολεϊκό οξύ, συστατικά που συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Τέλος, η Βιταμίνη Ε είναι γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και για την προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Χρήση: Τοποθετείστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας ή κατευθείαν επάνω στο δέρμα σας. Απλώστε με απαλές κινήσεις. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο, μην το καταπίνετε. Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία τις ώρες αιχμής 12:00- 16:00 το μεσημέρι.
Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα.

Δείτε επίσης

Πούδρα Σώματος Φράουλα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Λάδι περιποίησης χεριών - νυχιών από Worksoap
€ 5,90   € 3,90
Κηραλοιφή Χεριών Olivellenic Organics
€ 9,90
Πούδρα Σώματος Αγιόκλημα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή