Body Scrub Daquiri Strawberry 100ml by Aloe Plus

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5042
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006600326
Εταιρεία Aloe Colors
Θέλετε ένα λαμπερό, λείο και υγιές δέρμα; Πείτε “ναι” στην απολέπιση!
Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που φράζουν τους πόρους και δίνουν στο πρόσωπό μας θαμπή και κουρασμένη όψη. Αν και θα πρέπει να πραγματοποιείται περιστασιακά, δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την κούρα περιποίησης του δέρματος, καθώς είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματός μας.

Τα υπέροχα scrubs προσώπου και σώματος της Aloe Plus με αρώματα και ονομασίες εμπνευσμένες από αγαπημένα δροσερά, καλοκαιρινά κοκτέιλ και συνδυασμένα πάντα με τη μοναδική δύναμη της βιολογικής αλόης και άλλων ενεργών συστατικών θα σας ενθουσιάσουν. Η βιολογική αλόη της σύνθεσής τους διεισδύει βαθιά στο δέρμα, καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας προλαμβάνοντας τη λιπαρότητα, ενυδατώνει σε βάθος και επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Ο συνδυασμός της δε με μία πλειάδα πολύτιμων βιταμινών καθιστά τη δράση των προϊόντων ιδιαίτερα ισχυρή, αλλά συγχρόνως ήπια και απαλή, κάνοντας τα εξαιρετικά αυτά scrubs ιδανικά για συχνή χρήση. Δοκιμάστε και τα τέσσερα μοναδικά αρωματικά scrubs και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα ακτινοβόλο, νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρµα.

Scrub Προσώπου & Σώματος με Αλόη και μεθυστικό άρωμα που θυμίζει παγωμένο κοκτέιλ Margarita 100ml.
Scrub Προσώπου & Σώματος με Αλόη και μεθυστικό άρωμα που θυμίζει καλοκαιρινό κοκτέιλ Blue Lagoon 100ml.
Scrub Προσώπου με Αλόη και μεθυστικό άρωμα που θυμίζει δροσερό κοκτέιλ Apple Martini 100ml.
Scrub Σώματος με Αλόη και μεθυστικό άρωμα που θυμίζει ζουμερό κοκτέιλ Strawberry Daquiri 100ml.
Τα scrubs της Aloe Plus, όπως και όλα τα προϊόντα της δεν περιέχουν χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και το περιβάλλον.

Χρήση: Απλώστε σε βρεγµένο πρόσωπο ή σώµα και κάντε απαλό μασάζ µε τις άκρες των δακτύλων, αποφεύγοντας προσεκτικά τη περιοχή των ματιών, για δύο µε τρία λεπτά κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Προσθέστε περισσότερο νερό αν είναι απαραίτητο. Ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε απαλά µε µία καθαρή, απαλή πετσέτα.

Δείτε επίσης

Body Lotion με Ω3 Ω6 OlivAloe 200ml
€ 7,90
Black Lava Effect Κρέμα Χεριών 100ml Olive Touch
€ 8,90
Body Mist Waves για τον Άνδρα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Κρέμα Ποδιών OlivAloe 100ml
€ 7,40
Επιστροφή στην κορυφή