Aftersun Aloe Plus

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4226
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Aloe Plus σχεδίασε μία μοναδική σειρά στην ελληνική αγορά βασισμένη εξ ολοκλήρου στη βιολογική Aloe Vera, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Η βιολογική αλόη περιέχει πάνω από 150 συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση (βιταμίνες Α,C,E, λιγνίνη, σαπωνίνες, ανθρακινόνες, ασβέστιο, σίδηρο, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, στερόλες κ.α). Ο πολύμηνος σχεδιασμός και η έρευνα είναι βασικοί πυλώνες της ποιότητας των προϊόντων. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά σε ελληνικά εργοστάσια, σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το ενυδατικό και δροσιστικό κρεμοτζέλ σώματος με 91% βιολογική αλόη είναι κατάλληλο για τη γυναικεία, παιδική και ανδρική περιποίηση όλου του σώματος. Είναι ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ, γιαούρτι, λάδι καρύδας, πανθενόλη και αλλαντοϊνη. Ιδανικό για χρήση μετά από έκθεση στον ήλιο και για καθημερινή χρήση.
Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών Aloe Plus.
Επιστροφή στην κορυφή