Cleanser & Make up Remover 100ml by Venus Secrets Organics

€ 5,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4715
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008004
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου και ματιών με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, βιολογική αλόη, ελαιόλαδο, και βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και τριαντάφυλλου της εταιρίας Venus Secrets Organics καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ, ώστε οι πόροι του δέρματος να απελευθερωθούν και να αναπνεύσουν.

Το γάλα γαϊδούρας, σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο ενυδατώνουν, θρέφουν και τονώνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας παράλληλα μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Το έλαιο αργκάν απαλύνει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς, επαναφέρει την ελαστικότητά του, και βοηθάει στην σύσφιξή του, ενώ τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και τριαντάφυλλου, καθώς και η βιολογική αλόη μαλακώνουν, καταπραΰνουν και δροσίζουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια αίσθηση καθαριότητας και απαλότητας.

Χρήση:Απλώστε σε βαμβάκι και εφαρμόστε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, του λαιμού και των ματιών, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφαιρέστε με καθαρό βαμβάκι τα υπολείμματα. Επαναλάβετε εφόσον χρειαστεί.
Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν ερεθίζει τα μάτια Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή