Body Butter Just Natural 50ml Aloe Colors

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6150
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Το πλούσιο Body Butter Just Natural της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, θα αφυπνίσει άμεσα τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας και θα προσφέρει μοναδική φροντίδα και περιποίηση στην επιδερμίδα σας. Εμπλουτισμένο με ένα κοκτέιλ δραστικών συστατικών, όπως οργανική αλόη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι από δαμάσκηνο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ και αρωματισμένο με ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, το Βούτυρο σώματος θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας τη θρέψη και την ενυδάτωση που καθημερινά έχει ανάγκη. Τα φυσικά συστατικά του θα επαναφέρουν άμεσα τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος, θα καταπραΰνουν κοκκινίλες και ερεθισμούς, θα απαλύνουν την αίσθηση τραβήγματος και θα αφήσουν την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή, λεία και λαμπερή.
Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανικό για χρήση σε αγκώνες και πόδια καθώς και μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Το μοναδικό άρωμα φρεσκάδας θα σας παρασύρει σε ένα μεθυστικό ταξίδι σπιτικού spa! Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Η οργανική αλόη ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνει το κατεστραμμένο δέρμα αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το έλαιο αβοκάντο, συστατικό ιδιαίτερα θρεπτικό, βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ με την πλούσια μαλακτική τους δράση, τονώνουν και αναζωογονούν μοναδικά το δέρμα. Τέλος, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, έλαια πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητάς της.
Χρήση: Απλώστε μια μικρή ποσότητα από στο δέρμα σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Συσκευασία 50ml.

Στο Sensities θα βρείτε το υπέροχο Body Butter Just Natural και σε 200ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή