Γαλάκτωμα Σώματος Sweet Blossom 150ml Aloe Colors

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6158
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609213
Εταιρεία Aloe Colors
Το ενυδατικό Body Lotion Sweet Blossom της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εντατικής ενυδάτωσης, προστασίας και θρέψης της επιδερμίδας του σώματος, εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι από δαμάσκηνο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ και μεθυστικό άρωμα βανίλια – πορτοκάλι. Η σύνθεσή του πλούσια σε μαλακτικά συστατικά και βιταμίνες, επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος και προσφέρει μεταξένια υφή, βελούδινη απαλότητα και ελαστικότητα και μία αναζωογονητική ευωδιά που διαρκεί. Λεπτόρρευστο και απαλό, το γαλάκτωμα Sweet Blossom απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το Body Lotion Sweet Blossom έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, η οποία έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ απαλύνουν και αναζωογονούν ακόμα και τις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το Body Lotion Sweet Blossom σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Tip: Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το Body Lotion Sweet Blossom Aloe+Colors με το αντίστοιχο Aφρόλουτρο Sweet Blossom!
Συσκευασία 150 ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Μύκητες Νυχιών 50ml
€ 14,90
XXL Butt Booster Cream 100ml By Hot Austria 100ml
€ 38,50   € 35,80
Hair & Body Mist So Velvet 100ml by Aloe Colors
€ 6,90
Dren Massage Body Oil 100ml Terpenic Labs
€ 11,90   € 8,90
Επιστροφή στην κορυφή