Aφρόλουτρο So Velvet 250ml Aloe Colors

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6765
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609145
Το απαλό Aφρόλουτρο So Velvet της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένο με οργανική Αλόη, Πανθενόλη και διακριτικό άρωμα white musk, είναι ένα υπέροχο προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας. Με απαλή σύνθεση που σέβεται το δέρμα και ουδέτερο ph, καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει, ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα και λάμψη.

Το Aφρόλουτρο So Velvet έχει υπέροχη, κρεμώδη υφή, δημιουργεί πλούσιο αφρό, ενώ ξεβγάζεται εύκολα και γρήγορα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για όλη την οικογένεια.
Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική Αλόη, προσφέρει σημαντική μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση στο δέρμα, ενώ χάρη στις αναπλαστικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες της Πανθενόλης διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση, απαλύνονται οι κοκκινίλες, οι ερεθισμοί και η φαγούρα, μειώνονται οι απώλειες ύδατος, και διατηρείται η απαλότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μία ικανοποιητική ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα μέχρι να κάνει αφρό και μετά ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Tip: Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το Aφρόλουτρο Be Lovely Aloe+Colors με το αντίστοιχο Body Lotion Be Lovely Aloe+Colors ή με το αντίστοιχο Body Butter Be Lovely Aloe+Colors.
Συσκευασία 250ml

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Shower Gel Classic by OlivAloe 200ml
€ 6,80
Shower Gel Extra Mild Naturally Thinking 100ml
€ 4,90   € 3,90
Aφρόλουτρο Pure Serenity 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Mr Cosmo Shower Gel 300ml Cosmogent
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή