Λάδι Κυτταρίτιδας Advanced 100ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3015
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
To Cellulite Blend είναι ένα εξειδικευμένο λάδι σώματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Είναι ιδανικό για τη περιποίηση των μηρών και των γλουτών - σημεία στα οποία η κυτταρίτιδα κάνει ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία της. Το Cellulite Blend έχει πολλαπλή δράση, καθώς προσφέρει σύσφιξη, λιποδιάλυση, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος (τοπικά), τόνωση της επιδερμίδας και ενυδάτωση. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη και advanced φυσικά προϊόντα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που θα βρείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Cellulite Blend στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης, αιθερίων ελαίων και εκχυλισμάτων. Περιέχει Δεντρολίβανο το οποίο βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, Καφέ ο οποίος παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα εναντίον της κυτταρίτιδας, Γκρέϊπφρουτ το οποίο είναι γνωστό για τη σύσφιξη που προσφέρει στην επιδερμίδα και εκχύλισμα Aloe Vera το οποίο παρουσιάζει έντονη αναπλαστική δράση.

Τα αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα του Cellulite Blend έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Αμυγδαλέλαιο, Έλαιο Φυκιών και Λάδι Κισσού. Το Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. To Έλαιο Φυκιών (Seaweed Oil) είναι πολύ πλούσιο σε Ιώδιο και προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα. Το Λάδι Κισσού (Common Ivy Oil) θεωρείται το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς έχει την ιδιότητα να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος.

Το λάδι Cellulite Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με συνεχείς μαλάξεις αφήστε το να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Cellulite Blend τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Επισης συνίσταται και ο συνδυασμος του με κηραλοιφή για κυτταρίτιδα.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας ιωδίου στο Έλαιο Φυκιών τύπου Fucus Vesiculosus, προτείνουμε το λάδι Cellulite Blend να μην χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από ασθένειες του θυροειδούς.

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε καθαρά αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.
Επιστροφή στην κορυφή