Λάδι Σύσφιξης Advanced 100ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3016
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
To Firm & Tone είναι ένα εξειδικευμένο λάδι σώματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση και τη μείωση της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο και το λαιμό, όσο και στα μπράτσα, τους μηρούς και τους γλουτούς. Το Firm & Tone έχει στοχευμένη διπλή δράση, καθώς συμβάλει τόσο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη της. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη και advanced φυσικά προϊόντα καταπολέμησης της χαλαρότητας της επιδερμίδας που θα βρείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Firm & Tone στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων. Περιέχει Δεντρολίβανο το οποίο βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, Μάραθο ο οποίος παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, Λιβάνι το οποίο είναι γνωστό για τη σύσφιξη που προσφέρει στην ώριμη επιδερμίδα και Γάλβανο το οποίο έχει συσφιγκτική και αποτοξινωτική δράση.

Τα αιθέρια έλαια του Firm & Tone έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Σιτέλαιο, Καριτέ και Φουντουκέλαιο. Το Σιτέλαιο (Wheatgerm Oil) είναι το πιο πλούσιο λάδι στη φύση σε Βιταμίνη Ε, η οποία συμβάλει αποφασιστικά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. To Έλαιο Καριτέ (Shea Nut Oil), λόγω της μοριακής δομής του, έχει την ιδιότητα ότι εισχωρεί βαθειά μέσα στο δέρμα. Ξεπερνάει την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας και εισχωρεί μέχρι τη βασική στιβάδα (την 5η κατά σειρά). Με το τρόπο αυτό αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μεταφέρει τα αιθέρια έλαια βαθειά μέσα στο δέρμα. Το Φουντουκέλαιο (Hazelnut Oil) είναι τονωτικό του κυκλοφορικού και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Συμβάλει και αυτό στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Το λάδι Firm & Tone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με συνεχείς μαλάξεις αφήστε το να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Firm & Tone καθημερινά.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το Firm & Tone με την Θαλάσσια Ελαστίνη. Εφαρμόστε, στη περίπτωση αυτή την ελαστίνη αραιωμένη σε υαλουρονικό ή κρέμα βάσης πριν τη χρήση του Firm & Tone.

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε καθαρά αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Gel με Υαλουρονικό 100ml
€ 6,90
Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Aloe Gel OlivAloe 170ml
€ 12,00
Πούδρα Σώματος Μανταρίνι με Κρέμα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή