Αντικυτταριτιδικό γαλάκτωμα μείωσης λίπους by Ryor 200ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5038
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Czech Republic
Βάρος 200 ml
Barcode 8594007972405
Εταιρεία Ryor
Το δραστικό αντικυτταριτιδικό γαλάκτωμα μείωσης λίπους με εκχυλίσματα μεσογειακών βοτάνων, φυκιών και καφεΐνης της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμό προϊόν, πλούσιο σε φυτικά διεισδυτικά συστατικά υψηλής βιολογικής δράσης, τα οποία διευκολύνουν την διάλυση του λίπους από τον υποδόριο λιπώδη ιστό, εμποδίζοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε νέα εναπόθεση, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, παρέχουν λείανση των προβληματικών περιοχών και μειώνουν την επίδραση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, προσδίδοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και απαλή υφή.

Η Καφεΐνη είναι μια υδρόφιλη ουσία που βρίσκεται στους κόκκους, στα φύλλα και στους καρπούς αρκετών φυτών, η οποία όταν έρχεται απευθείας σε επαφή με τα λιποκύτταρα, έχει έντονη λιποδιαλυτική δράση. Ο συνδυασμός καφεΐνης και εκχυλισμάτων από βότανα και φύκια επιταχύνει περαιτέρω τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ επιπλέον συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού και στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε το προϊόν τακτικά πρωί και βράδυ στις πληγείσες περιοχές του δέρματος, δίνοντας έμφαση στις περιοχές των ποδιών, των μηρών, των γλουτών, της κοιλιάς και των βραχιόνων. Απλώστε με κυκλικές κινήσεις το γαλάκτωμα και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.

Δείτε επίσης

Body Lotion Pure Serenity 150ml Aloe Colors
€ 6,90
Λάδι Σώματος OlivAloe
€ 11,00
Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Επιστροφή στην κορυφή