Φυτική Αναγεννητική Κρέμα Ripadermina από Svas Biosana 42gr

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6209
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 42 gr
Προέλευση Italy
Εταιρεία Svas Biosana
Barcode A974649737
Ripadermina
Η Φυτική Δερματοδιεγερτική και Αναπλαστική Κρέμα Ripadermina που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα μοναδικό προϊόν με αξιοσημείωτη συμβολή στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, καθώς και στην επιβράδυνση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Επιπλέον, θεωρείται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στο δέρμα (λιποδυστροφία, λιποατροφία, λιποϋπερτροφία, κτλ) από την συχνή /συστηματική χρήση ενέσεων, είτε αφορά διαβητικούς (ενέσεις ινσουλίνης), είτε άλλες κατηγορίες (π.χ ενέσεις για ορμονικές δυσλειτουργίες, αντιπηκτικές κτλ).

Χάρη στις αναπλαστικές, αποσυμφορητικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των συστατικών της, η Ripadermina μειώνει σημαντικά τη συσσώρευση του υποδόριου λίπους (λιποϋπερτροφία), καθώς και την υποδόρια απώλεια και ίνωση (λιποατροφία), ενώ παράλληλα καταπραΰνει, ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την απορρόφηση της ινσουλίνης, μειώνοντας τον κίνδυνο γλυκαιμικών ταλαντώσεων με ξαφνική ή δύσκολα διαχειριζόμενη υπογλυκαιμία ή υπεργλυκαιμία.
Ταυτόχρονα τα ευεργετικά εκχυλίσματα των θεραπευτικών της βοτάνων συμβάλλουν στην καταπολέμηση της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού, αυξάνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και παράλληλα προσφέρουν πολύτιμη φλεβική τόνωση.
Η επιδερμίδα ανακουφίζεται και διατηρείται φρέσκια και λειτουργική.
Για µια Υγιή Επιδερµίδα... για τσίµπηµα!

Η Arnica Montana, μέσω των αντιφλεγμονωδών, αντιοιδηματικών, αναλγητικών και αντισηπτικών της ιδιοτήτων, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των σημαδιών της φλεγμονής, του πόνου και του οιδήματος.
Η Αγριοκαστανιά θεωρείται βότανο – ιάμα για τα αγγεία. Αυξάνει εντυπωσιακά την δύναμη των φλεβών, τις τονώνει και τις κάνει ευέλικτες, χαρίζοντάς τους εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή.
Η Μολόχα οφείλει τις σημαντικές θεραπευτικές της ιδιότητες στις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις φυσικές ενώσεις που περιέχει, οι οποίες και προσφέρουν σημαντική προστασία από οιδήματα, μολύνσεις, φλεγμονές και ερεθισμούς του δέρματος, ενώ συμβάλλουν και στην επιτάχυνση της επουλωτικής της ικανότητας, καθώς και στην μείωση των σημαδιών γήρανσης.
Η Αμαμελίδα, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, θεωρείται βότανο ενισχυτικό των φλεβών. Οι τανίνες και τα πτητικά έλαια της σύνθεσής της, λειτουργώντας ως αγγειοσυσπαστικά, περιορίζουν τις μικρές αραχνοειδείς φλέβες κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, τονώνουν την μικροκυκλοφορία και βοηθούν τη συστολή των φλεβών.
Η Λαγομηλιά, πλούσια σε αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Η Aloe Vera, γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, μειώνει σημαντικά το οίδημα, διεγείρει τη σύνθεση των δερματικών ιστών και προάγει την υγεία του δέρματος.

Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας 1-2 φορές την ημέρα στην περιοχή ενδιαφέροντος και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Συσκευασία: 42g

Με φυτικά συστατικά – χωρίς αλληλεπιδράσεις ή ανεπιθύµητες ενέργειες. Κατάλληλο για ακνεϊκό ή ευαίσθητο δέρµα. Μη λιπαρή φόρμουλα. Άμεση απορρόφηση. Εύκολη εφαρμογή.

Δείτε επίσης

Body Mist Waves για τον Άνδρα 130ml OlivAloe
€ 11,90
XXL Busty Booster Cream 100ml by Hot Austria
€ 38,50
Λάδι Σώματος Water & Salt 100ml by Apiarium
€ 15,00
Hand & Nail Cream by Venus Secrets 75 ml
€ 7,70   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή