XXL Busty Booster Cream 100ml by Hot Austria

€ 38,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6312
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342004595
Αυξήστε τον όγκο του στήθους σας με απόλυτα φυσικό και ανώδυνο τρόπο χωρίς να διαταράσσετε το ορμονικό σας σύστημα και αποκτήστε το μέγεθος που πάντα ονειρευόσαστε με την μοναδική XXL Busty Booster cream από την εταιρία HOT που τώρα μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Εμπλουτισμένη με ενεργά δραστικά συστατικά, η κρέμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της. Ο συνδυασμός από μικρο-φύκια Chlorella Vulgaris, συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εκχύλισμα πρωτεϊνών από λευκά άνθη λούπινου θεωρείται ότι προκαλεί αύξηση της λειτουργίας των δερματικών κυττάρων, ενώ η προσθήκη του Garcina mangostana και του Pyrus cydonia συμβάλλουν στην φυσική ανάπτυξη των λιποκυττάρων “γεμίζοντας” ορατά τον μαστό και βοηθώντας εν γένει στην βελτίωση της συνολικής του εμφάνισης. Επιπλέον, τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά της XXL Busty Booster cream θρέφουν, τονώνουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους με αποτέλεσμα την σταδιακή βελτίωση της σύσφιξης και της ελαστικότητας του δέρματος.

Η κρέμα είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και συνδυαστικά με ασκήσεις μασάζ μαστού. Για να επιτύχετε ταχύτερα το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ.

Χρήση: Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από τη βάση του στήθους προς το λαιμό αποφεύγοντας τις θηλές, έως ότου απορροφηθεί πλήρως.

Ιδανικό για μετά την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, ή την παρατεταμένη δίαιτα.

Συσκευασία 100ml.

Δείτε επίσης

Body Butter Sweet Blossom 200ml Aloe Colors
€ 9,80
Body Cream Ρόδι 500ml Sapon
€ 14,90
After Sun Burn 150ml by Rizes Crete
€ 14,90
Κρέμα Χεριών OlivAloe 100ml
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή