Shape Your Body Gel Αδυνατίσματος 150ml Aloe Colors

€ 14,90 € 12,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7102
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609558
Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού με το εξαιρετικό Gel αδυνατίσματος Shape Your Body από την νεανική σειρά Aloe + Colors της εταιρίας Aloe Plus.

Εμπλουτισμένο με υψηλής ποιότητας φυτικά δραστικά συστατικά, όπως: βιολογική αλόη, αγριοκαστανιά, πέταλα νεραντζιάς, κόλιανδρο, πορτοκάλι, ινδικό λωτό, κινόα, μάκα και longan fruit, το gel δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας και της λιπόλυσης, μειώνοντας παράλληλα το συσσωρευμένο λίπος, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και τονώνει το δέρμα βοηθώντας την απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος.

Με λεπτόρρευστη, ευχάριστη υφή και απολαυστικό άρωμα, το Gel Shape Your Body θα μετατρέψει την τακτική ρουτίνα ομορφιάς σας σε πραγματική ιεροτελεστία απόλαυσης.
Η οργανική αλόη ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, προάγοντας τις διαδικασίες επούλωσης της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανανέωση των κυτάρων.

Η αγριοκαστανιά επιδεικνύει σημαντική αντιοιδηματική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα αυξάνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή και προστατεύει τα αγγεία. Τα πέταλα της νεραντζιάς, πλούσια σε βιοφλαβονοειδή, συμβάλλουν στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και της λιπόλυσης, καθώς και στην μείωση του τοπικού οιδήματος. Ο συνδυασμός του κόλιανδρου με το πλούσιο σε πολυφαινόλες πορτοκάλι αυξάνει την λιπόλυση, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη μεταφορά και αποθήκευση λιπαρών οξέων στα λιπόκυτταρα. Στην αύξηση της λιπόλυσης ενεργό ρόλο παίζει και ο πλούσιος σε φλαβονόλες ινδικός λωτός, ο οποίος περαιτέρω μειώνει τη φλεγμονή και προστατεύει την αρχιτεκτονική του δέρματος.

Το longan fruit, γνωστό στη Κίνα ως “long Yan” -το μάτι του δράκου – αποτρέπει τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα προστατεύει και αποκαθιστά τη δομή του δέρματος. Οι οργανικοί σπόροι Κινόα εμποδίζουν τη θρέψη και ωρίμανση των προ-λιποκυττάρων, καθώς και τη μετατροπή τους σε λιποκύτταρα, ενώ η Μάκα ή Περουβιανό ginseng, αυξάνει την μικροκυκλοφορία, μειώνει τη λιπογένεση και ενισχύει τη δομή του δέρματος.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Συσκευασία 150ml
Επιστροφή στην κορυφή