Shape Your Body Intensive Anti-cellulite Sliming Cream 100ml Aloe Colors

€ 17,70 € 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7786
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609954
Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρευόσαστε με την εξαιρετική Shape Your Body Intensive Anti-cellulite Sliming Cream, τη νέα αδυνατιστική κρέμα της εταιρίας Aloe + Colors Plus

Η εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη, δραστικά συστατικά από αγριοκαστανιά, μικροφύκη, έλαιο από σπόρους παπαρούνας, μάκα, φυτική καφεΐνη και εκχύλισμα πράσινου καφέ μέσα σε φωσφολιπίδια σύστασή της, δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας, μειώνει το συσσωρευμένο λίπος, συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα του, τονώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τη λιπόλυση σμιλεύοντας υπέροχα το σώμα σας.

Με πλούσια, ευχάριστη υφή και απολαυστικό άρωμα.
Το δραστικό συστατικό από αγριοκαστανιά εκτός από τις ισχυρές αντι-οιδηματικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, αυξάνει την μικροκυκλοφορία και ταυτόχρονα προστατεύει τα αγγεία, ενόσω η δραστική ουσία από μικροφύκη ενεργοποιεί τη θερμογένεση και βοηθά στην μετατροπή των μη ενεργών λιποκυττάρων σε ενεργά. Η φυτική καφεΐνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μέσα σε φωσφολιπίδια, επιτυγχάνουν πολύ υψηλή απορρόφηση από την επιδερμίδα και ισχυρή λιπολυτική δράση, ενώ το έλαιο από σπόρους παπαρούνας παρεμποδίζει τη λιπογένεση και τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

Παράλληλα συσφίγγει και απαλύνει το δέρμα αυξάνοντας την ελαστικότητά του και βελτιώνοντας την όψη του φλοιού πορτοκαλιού. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η Μάκα ή αλλιώς Περουβιανό ginseng, συστατικό πλούσιο σε πολυφαινόλες, αυξάνει τη διάσπαση των λιπών, μειώνει τη λιπογένεση και με την ισχυρή συσφιγκτική δράση του ενισχύει τη δομή του δέρματος. Επιπλέον, τονώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει την φλεγμονή. Η καρνιτίνη, ένα από τα αμινοξέα που υπάρχουν στον οργανισμό μας, επιταχύνει την διάσπαση των λιπών, ενώ η οργανική αλόη ενυδατώνει, τονώνει και καταπραΰνει ερεθισμούς του δέρματος, ενώ συμβάλει και στην επούλωση της επιδερμίδας, καθώς και στην παραγωγή κολλαγόνου.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και χέρια κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ιδανικά προετοιμάστε το δέρμα σας με την χρήση του Shape your Body anti-cellulite scrub.
Συσκευασία: 100ml.
Επιστροφή στην κορυφή