Shape your Body anti-cellulite sorbet Scrub 150ml Aloe Colors

€ 9,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7787
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609961
Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το τοπικό πάχος και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού με το υπέροχο Shape your Body anti-cellulite sorbet scrub, τη νέα πρόταση της Aloe + Colors Plus, για μία ολοκληρωμένη εμπειρία αδυνατίσματος.

Το scrub, εμπλουτισμένο με ένα ειδικό anticellulite δραστικό (βιοφλαβονοειδές από άνθη νεραντζιάς), βιολογική αλόη και εκχυλίσματα γκουαρανά, centela asiatica, κισσού και πράσινου τσαγιού, λειτουργεί συνεργικά με το anti-cellulite slimming gel ή με την intensive anti-cellulite slimming cream, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών.

Το Anticellulite δραστικό (βιοφλαβονοειδές από άνθη νεραντζιάς) σε συνδυασμό με το πλούσιο σε καφεΐνη εκχύλισμα γκουαρανά, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και μειώνουν την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η βιολογική αλόη ενυδατώνει, μειώνει τους ερεθισμούς και βελτιώνει την ελαστικότητα ου δέρματος, ενώ το εκχύλισμα centela asiatica συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα των αγγείων. Το εκχύλισμα κισσού μειώνει την κατακράτηση υγρών, ενώ το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χάρη στο βασικό συστατικό του, το αντιοξειδωτικό EGCG (γαλλική επιγαλλοκατεχίνη), βοηθά περαιτέρω στην καύση του λίπους.

Χρήση: Απλώστε το πρωί και βράδυ σε στεγνό και καθαρό δέρμα, με απαλές κυκλικές κινήσεις, αφήστε το να απορροφηθεί και αφαιρέστε τους υπόλοιπους κόκκους με μία πετσέτα. Αμέσως μετά, εφαρμόστε το anti-cellulite slimming gel ή την intensive anti-cellulite slimming cream.
Συσκευασία: 150ml.

Δείτε επίσης

Σπρέι Πανθενόλης 100ml Olive-elia Macrovita
€ 10,90
Bema Breast Plus Intensive by Bioleon
€ 49,90   € 36,90
Πούδρα Σώματος Αγιόκλημα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή