Shower Gel Extra Mild Naturally Thinking 100ml

€ 4,90 € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1515
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 100 ml
H βαση Shower Gel SLS Free Extra Mild δεν περιέχει Sodium Lauryl Sulfate - αντί αυτού χρησιμοποιείται οξυγονωμένη Aloe Vera σε συνδυασμό με πρωτείνες σίτου (wheat proteins). Το Shower Gel είναι κατάλληλο για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν κάνει τον ίδιο πλούσιο αφρό με τα συνηθισμένα Shower Gel - παρόλα αυτά τα oxygen bubbles μέσα στο Gel και οι πρωτεϊνες σιταριού θα φροντίσουν έτσι ώστε η επιδερμίδα σας να είναι καθαρή και λαμπερή μετά από τη χρήση.

Η βαση Shower Gel SLS-Free μπορεί να εμπλουτιστεί με αιθέρια έλαια (μέχρι 1,5%) για να παρασκευαστεί αφροντούς με υπέροχες, φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορεί ακόμη να εμπλουτιστεί με πολύτιμα έλαια βάσης (λ.χ. αμυγδαλέλαιο μέχρι 0,3%) για να αποκτήσει έντονα ενυδατικές ιδιότητες.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.
Επιστροφή στην κορυφή