Βio Αφρόλουτρο Ρeeling Olivellenic 250ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2524
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Barcode 5205544000041
Εταιρεία Olivellenic
Τα προϊόντα της σειράς Organic Olive έχουν ως βάση τους μερικά από τα πιο αγνά συστατικά της Ελληνικής Γης. Το παρθένο ελαιόλαδο, η πρόπολη, το μέλι, το ρόδι, το δενδρολίβανο και πολλά ακόμη υλικά της ελληνικής υπαίθρου συνδυάζονται αρμονικά με το τζίνσενγκ, το πράσινο τσάι και την αλόη σε αυτήν την εκπληκτική σειρά προϊόντων περιποίησης.

Το βιολογικό αφρόλουτρο peeling της σειράς Organic Olive είναι ένα αφρόλουτρο απόλέπισης με κόκκους ελιάς, που αφαιρεί με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα από λάδι ελιάς, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, την προβιταμίνη Β5 και την καλέντουλα, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας. Η αλόη και η προπόλη που περιέχει, με την αντιφλογιστική και αναπλαστική τους δράση, διατηρούν το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το ευχάριστο άρωμά του, άρωμα από τη φύση, προσφέρει την αίσθηση της χαλάρωσης στο σώμα και μεταμορφώνει το καθημερινό μπάνιο σε μια απόλαυστική εμπειρία.

Η σειρά προϊόντων Organic Olive απότελεί χειροπιαστό παράδειγμα της αξιοποίησης του πλούτου της ελληνικής γης σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα όπως είναι τα καλλυντικά. Τα προϊόντα έχουν τέσσερις ελληνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, είναι δερματολογικά ελεγμένα, και δεν περιέχουν SLES, παραφίνη, βαζελίνη, parabens, σιλικόνες ή Propylene glycol.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή