Παραδοσιακό Σαπούνι με λάδι jojoba Olivellenic

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4374
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Το φυτό jojoba, βοτανολογικά γνωστό ως Chinensis Simmondsia, είναι ένας πολυετής θάμνος που φυτρώνει στο Βορειοδυτικό Μεξικό και στη Νοτιοδυτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών (Νότια Αριζόνα και Καλιφόρνια). Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Οι αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής, αιώνες πριν, χρησιμοποιούσαν το λάδι για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Σήμερα χρησιμοποιείται στην ιατρική, στην κηροπλαστική, στην αρωματοποιία, στην κοσμετολογία κτλ.

Το λάδι jojoba ενδείκνυται για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, ενώ είναι ιδανικό και για μασάζ. Έχει το πλεονέκτημα να απορροφάται αμέσως χωρίς να λαδώνει. Βοηθάει στη θρέψη και τόνωση της επιδερμίδας, ενώ διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά της. Το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.. Ένα ακόμα πλεονέκτημά του είναι ότι ομοιάζει στο φυσικό σμήγμα της επιδερμίδας, και γι’ αυτόν το λόγο, μπορεί και εισχωρεί σε αυτήν ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Επίσης βοηθάει στην επούλωση της ακμής.

Το παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με λάδι jojoba της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε βιταμίνη Ε, εκχύλισμα ευκαλύπτου και φασκόμηλου, συστατικά τα οποία είναι γνωστά για την αντιμυκητιακή, αντισηπτική και επουλωτική τους δράση. Ο πλούσιος, κρεμώδης αφρός του ξεχωριστού αυτού προϊόντος καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγεία, ενώ ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 100γρ.

Δείτε επίσης

Καρπούζι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Βρώμη και Γάλα Αρκαδική Γη
€ 6,90
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Σαπούνι Τεϊόδεντρο 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Επιστροφή στην κορυφή