Body Scrub με γάλα γαϊδάρας και βιολογική αλόη από Venus Secrets Organics

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4699
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Βάρος 280 ml
Barcode 5200391006734
Το εξαιρετικό Scrub σώματος με γάλα γαϊδάρας και βιολογική αλόη της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα καινοτόμο προϊόν απολέπισης με πλούσια ευεργετική δράση, το οποίο τονώνει και αναζωογονεί αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Τα πολύτιμα ενεργά συστατικά της σύνθεσής του ζωντανεύουν την κυκλοφορία του αίματος, αναζωογονούν και οξυγονώνουν τον δερματικό ιστό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, τις τοξίνες και τα κατάλοιπα που φράζουν τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα απαλύνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα, η οποία σταδιακά αναγεννάται και ομορφαίνει.

Παραδοσιακά γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες του, το γάλα γαϊδούρας είναι ένας φυσικός παράγοντας σύσφιξης, αναζωογόνησης και αναγέννησης του δέρματος, ενώ η αλόη ως φυσικό καταπραϋντικό, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και προστατεύει τα υγιή κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει σημαντική αντιοξειδωτική αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντική δράση. Εμπλουτισμένο, επιπλέον, με βιολογικό ελαιόλαδο και έλαιο αργκάν, το scrub της Venus Secrets Organics ενυδατώνει, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα τη βοηθάει να αποκτήσει ξανά την χαμένη λάμψη της. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Πωλείται σε συσκευασία των 280ml.

Κάνετε μασάζ σε στεγνό ή βρεμένο δέρμα 1-2 φορές την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων των προβληματικών περιοχών και επιμείνετε στις τραχιές περιοχές όπως οι αγκώνες, τα γόνατα, τα πόδια και οι μηροί. Ξεπλύνετε καλά.
Επιστροφή στην κορυφή