After Sun Burn 150ml by Rizes Crete

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4786
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Εταιρεία Rizes Crete
After Sun Burn Emulsion RIZES CRETE

Ανακουφιστείτε άμεσα από τις αρνητικές συνέπειες του ήλιου στο δέρμα σας με το After Sun Burn Emulsion με οργανική αλόη, ελαιόλαδο, προβιταμίνη Β5 βάλσαμο, και πολλών ακόμη ευεργετικών για την επιδερμίδα φυσικών συστατικών, τα οποία ενισχύουν την ενυδάτωση και την ανάπλαση του ευαίσθητου και ταλαιπωρημένου από τα ηλιακά εγκαύματα δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.

Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση τυχόν ζημιών που έχει υποστεί το δέρμα σας, ενώ βοηθάει και στην αποφυγή του ξεφλουδίσματος. Η αλόη, ένας από τους πολυτιμότερους φυσικούς θεραπευτικούς παράγοντες, παρέχει ψύξη και άμεση ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης της προστατεύει από τις μολύνσεις. Η πανθενόλη και το βάλσαμο ενυδατώνουν σε βάθος, ενώ επιταχύνουν και την επούλωση επιφανειακών πληγών, φλεγμονών και εγκαυμάτων.

Το προϊόν είναι απόλυτα συμβατό με όλους τους τύπους δέρματος, ενδείκνυται δε και για τα ευαίσθητα δέρματα. Είναι απαλλαγμένο από χημικά, parabens ή SLS και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά μετά την ηλιοθεραπεία. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, απαλό και σωστά ενυδατωμένο. Πωλείται σε συσκευασία των 150ml.

Δείτε επίσης

Body Mist Aloe για την γυναίκα 130ml OlivAloe
€ 11,90
After Sun OlivAloe 200ml
€ 9,00
Scrub Απολέπισης 200ml OlivAloe
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή