Shower Gel with Donkey Milk and Aloe Vera by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5186
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008042
Το Shower Gel της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, και οργανική αλόη βέρα, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ελαίου αργκάν και ελαιολάδου είναι ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό αφρόλουτρο με σημαντικές ενυδατικές, μαλακτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ χάρη στους ήπιους καθαριστικούς του παράγοντες, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Το πολύτιμο γάλα γαϊδάρας είναι ένα εξαιρετικό καλλυντικό που αγαπά και θρέφει την επιδερμίδα σας. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια και ceramides επανορθώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδας σας, συνθέτοντας ένα μεγάλο μέρος της κεράτινης στιβάδας. Μέσω της διαδικασίας αυτής αποτρέπεται η γήρανση του δέρματος και προωθείται η ανάπλαση και αναγέννηση της επιδερμίδας. Η Αλόη Βέρα ενυδατώνει σε βάθος, ενώ συμβάλλει και στην εξισορρόπηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος με αποτέλεσμα να διατηρεί την επιδερμίδα απαλή, λεία και υγιή, όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός του ελαίου αργκάν με το ελαιόλαδο βοηθά στην επιβράδυνση της γήρανσης της επιδερμίδας, ενώ λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης τους δρουν επανορθωτικά στον ιστό του δέρματος εξαφανίζοντας σημάδια και μικροπληγές.

Το μοναδικό αυτό Shower Gel είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. Προλαμβάνει την ξηροδερμία ενώ επαναφέρει την ενυδατική ισορροπία χαρίζοντας καθαριότητα, φρεσκάδα και ευεξία. Η λεπτόρρευστη υφή του, ο πλούσιος αφρός και το εκλεπτυσμένο, διακριτικό του άρωμα θα σας μαγέψουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από επιδερμίδες με δερματικά προβλήματα. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.
Επιστροφή στην κορυφή