Λάδι περιποίησης χεριών - νυχιών από Worksoap

€ 5,90 € 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5267
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Το Λάδι περιποίησης χεριών - νυχιών Worksoap με φυσικά έλαια αμυγδάλου, καλέντουλας, υπερικού και καστορέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονόχορτου, λεβάντας και σανταλόξυλου φροντίζει και περιποιείται τα χέρια και τα νύχια, αφήνοντάς τα απαλά, υγιή και λαμπερά.

Το αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο θρέφουν, ενυδατώνουν σε βάθος και ανακουφίζουν το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, καθιστώντας το πιο απαλό και λείο και εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανσή του, ενώ τα έλαια της καλέντουλας και του υπερικού, γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και επουλωτικές τους ιδιότητες, συμβάλλουν ιδιαίτερα στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας και των ήπιων δερματικών ερεθισμών, την ανακούφιση των φλογώσεων και την επούλωση των κοψιμάτων και πληγών. Τα αιθέρια έλαια λεμονόχορτου και λεβάντας επιδεικνύουν σημαντική αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση. Ανανεώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ παράλληλα καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς και επουλώνουν σημάδια και εγκαύματα. Το αιθέριο έλαιό του σανταλόξυλου, τέλος, βοηθά στη γρήγορη ενυδάτωση του δέρματος, καθώς και στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Τα λάδια περιποίησης έχουν καταστεί η τελευταία μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς και μονοπωλούν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον της σύγχρονης κοσμητολογίας. Προσφέρουν πλούσια θρέψη, εντατική ενυδάτωση και ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενώ παράλληλα καταπραΰνουν, τονώνουν και αναζωογονούν αποτελεσματικά την επιδερμίδα από την πρώτη, κιόλας, εφαρμογή.
Χάρη στη ρευστή υφή, αλλά κυρίως στη λιποφιλική τους σύσταση, διαπερνούν ευκολότερα την κεράτινη στιβάδα μεταφέροντας με ασφάλεια τα ενεργά συστατικά σε μεγαλύτερο βάθος, και χαρίζουν άμεση προστασία και φροντίδα στο δέρμα. Ανάλογα δε με τα συστατικά που περιέχουν, διαθέτουν διαφορετικές καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Αποσμητικό με Γιασεμί Olivaloe 50ml
€ 9,50
Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Body Cream Ρόδι 500ml Sapon
€ 14,90
Breast Up κρέμα στήθους 100ml by P for Pelion
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή