Υγρός Επίδεσμος Tissue Aid Liquid Bandage by Genejet Biotech 10gr

Τιμή e-shop:
€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6210
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 10 gr
Προέλευση Netherlands
Κατασκευαστής Genejet Biotech
Barcode 4714781160025
Ο Υγρός Επίδεσμος ή Υδρογέλη Tissue Aid Liquid Bondage που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό θεραπευτικό προϊόν, ιδιαίτερα ωφέλιμο για την ταχεία επούλωση εκδορών, αμυχών και μικρών κοψιμάτων στο δέρμα.

Έχοντας το πλεονέκτημα της υψηλής συγκολλητικής ιδιότητας, η υδρογέλη μπορεί να επικαλύπτει άμεσα και γρήγορα τις πληγές και να συνδέεται με την άκρη του τραύματος, δημιουργώντας ένα φυσικό, εύκαμπτο και αδιάβροχο φράγμα κατά της βρωμιάς και των μικροβίων, διατηρώντας παράλληλα στο εσωτερικό την υγρασία και το οξυγόνο που χρειάζεται το δέρμα για να αναπνέει. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του δέρματος ή της κυψέλης παρέχοντας ένα εύκαμπτο και σκληρό προστατευτικό στρώμα. Τέλος, έχει την ικανότητα να σταματά την αιμορραγία και τη μόλυνση των πληγών, συμβάλλοντας στην ταχεία επούλωσή τους.
Τρόπος Χρήσης: Βεβαιωθείτε ότι το τραύμα ή το δέρμα είναι καθαρό και στεγνό πριν τη χρήση. Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα γέλης στο τραύμα. Κατόπιν απλώστε το υλικό από το ένα άκρο της τομής στο άλλο άκρο, καλύπτοντας πλήρως το τραύμα. Περιμένετε να στεγνώσει η γέλη. Το τραύμα θα σφραγιστεί μόλις στερεοποιηθεί το υλικό.

Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε σε βαθιά τραύματα, πληγές από δαγκώματα ζώων ή σοβαρά εγκαύματα!
Μην το χρησιμοποιείτε κοντά στην περιοχή των ματιών ή όταν το δέρμα έχει μολυνθεί.
Αν παρατηρήσετε σημάδια φλεγμονής (πυρετός, οίδημα, πόνος, ερεθισμός) διακόψτε άμεσα τη χρήση και απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Επιστροφή στην κορυφή