Σπρέι για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής με Aloe Vera by HOT 100ml

€ 12,90 € 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6308
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Barcode 4042342003642
Εταιρεία HOT Products Austria
Σπρέι για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής και για τον καθαρισμό οποιουδήποτε αντικειμένου έρθει σε επαφή με τον γυναικείο κόλπο.

Δώστε στα ερωτικά σας βοηθήματα την προσοχή και την φροντίδα που τους αρμόζει και διατηρήστε τα λειτουργικά και ασφαλή για πολλά χρόνια με το εξαιρετικό Intimate Care Cleaner Spray Aloe Vera από την εταιρία Hot, που τώρα μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities.

Το Intimate Care Cleaner Spray, καθαρίζει σε βάθος, καταπολεμά τα μικρόβια και απολυμαίνει αποτελεσματικά τα ερωτικά αξεσουάρ σας, διατηρώντας την υφή, το σχήμα και το υλικό κατασκευής τους σε άριστη κατάσταση. Με σύνθεση ενισχυμένη με εκχύλισμα αλόης για ισχυρότερη αντιβακτηριακή δράση.

Χρήση: Ψεκάστε λίγο από το σπρέι απευθείας στην επιφάνεια του παιχνιδιού. Αφήστε το να δράσει για ένα λεπτό και στη συνέχεια ξεβγάλτε με λίγο νερό. Στεγνώστε καλά και φυλάξτε το με ασφάλεια.
Είναι απαραίτητο να καθαρίζετε σχολαστικά τα καινούρια σας αξεσουάρ πάντα πριν την πρώτη χρήση, καθώς και κάθε φορά που τελειώνετε το παιχνίδι.

Το Intimate Care Cleaner Spray είναι συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής sex toys (γυαλί, λάτεξ, σιλικόνη, μέταλλο).
Δεν περιέχει οινόπνευμα.

Δείτε επίσης

Sweet Celebration by Kamasutra
€ 49,90
Bed & Body Pheromone Fragrance For Women Cherry & White Lotus 100ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Φυσικά Άλατα Μπάνιου 100gr Epsom με Ρόδι Sapon
€ 6,20   € 5,39
Grapefruit Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή