Loofah Long Handle Brush (Ξύλινη βούρτσα πλάτης από φυσική λούφα με μακριά λαβή) Ancient Wisdom

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6728
Είδος Bath & Body
Μήκος 30,00 cm
Barcode 5055796578696
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Ξύλινη βούρτσα πλάτης από φυσική λούφα με μακριά λαβή μήκους περίπου 30cm για να καθαρίζετε την πλάτη σας φτάνοντας με ευκολία ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Ιδανική και για dry brushing!
Στην άκρη της λαβής υπάρχει κορδόνι για να κρεμάτε τη βούρτσα σας εύκολα

Το dry brushing είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος να περιποιηθούμε σε βάθος την επιδερμίδα του σώματός μας. 3 έως 5 λεπτά στεγνού βουρτσίσματος της επιφάνειας του δέρματος αρκούν για να απολαύσουμε τα πολλαπλά οφέλη της νέας αυτής τάσης, η οποία στην πραγματικότητα έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα!

Το στεγνό βούρτσισμα επιταχύνει την αποβολή των νεκρών κυττάρων, αναζωογονώντας την όψη του δέρματος μας. Επιπλέον, συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην ενίσχυση της λεμφικής ροής στους ιστούς, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην οξυγόνωση του δέρματος, στη μείωση του οιδήματος και στην ενίσχυση της λεμφικής αποστράγγισης με συνέπεια την επιτυχημένη αντιμετώπιση του προβλήματος της κυτταρίτιδας. Επίσης, η συμβολή του στο άνοιγμα των πόρων και στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών μας χαρίζει τόνωση και ευεξία. Τέλος, μας χαλαρώνει μοναδικά απομακρύνοντας το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας.

Χρήση: Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω (από τα πόδια) και με αργές, κυκλικές κινήσεις βουρτσίστε όλο το σώμα σας. Η καλύτερη στιγμή να δοκιμάσετε το dry brushing είναι πριν από το ντους ούτως ώστε, μόλις τελειώσετε να πλύνετε επιμελώς το σώμα σας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος.

Προσοχή: Να καθαρίζετε τη βούρτσα σας τακτικά και ποτέ να μην βουρτσίζετε το ερεθισμένο δέρμα

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή