Body Mist Senses για την γυναίκα 130ml OlivAloe

€ 11,90 € 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6755
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 130 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5205827602184
Εταιρεία Olivaloe
Body Mist για την γυναίκα

Η εταιρεία Olivaloe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη την χρησιμοποιούσαν για την φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Το Body Mist της Οlivaloe είναι ένα αρωματικό σπρέι σώματος που συνδυάζει νότες από λάβδανο, βανίλια, πατσουλί και γεράνι, χαρίζοντας μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Περιέχει φυσικό εκχύλισμα από ρόδι, που συμβάλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ το εκχύλισμα από οργανική αλόη και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Το εξαιρετικό αυτό φυτικό προϊόν δεν ερεθίζει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Ανανεώστε το σώμα σας με τη δροσιά και την αίσθηση της φύσης, προσφεροντάς του αυτό που έχει ανάγκη ακόμα περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.
ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε σε όλο το σώμα όσο συχνά επιθυμείτε.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες Αλόης καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή