Idrozoil Καθαριστικό διάλυμα150ml by Erbagil

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7169
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Erbagil
Προέλευση Italy
Barcode 8050538121243
Καθαριστικό διάλυμα Idrozoil της εταιρίας Erbagil για την περιποίηση του ευαίσθητου, ερεθισμένου δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής και των βλεννογόνων μεμβρανών. Μία καινοτόμος φόρμουλα που συνδυάζει τις ιδιότητες του Ozoile (σταθερά οζονίδια με οξική βιταμίνη Ε) με την καθαριστική δράση του Decyl Glucoside, και την αντιμηκητιασική επίδραση του ελαίου τειόδεντρου.

Η συστηματική χρήση του διαλύμματος εμποδίζει την εμφάνιση ενοχλητικών συμπτωμάτων που συνδέονται με το ξηρό, ερεθισμένο και υπερ-ευαίσθητο δέρμα, με τις βλεννογόνους, και το τριχωτό της κεφαλής, με επιδερμίδες που παρουσιάζουν μεταβολή στη σύσταση των υδρο-λιπιδικών οξέων, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις αλλεργικής, ερεθιστικής και σμηγματορροικής δερματίτιδας, αλλά και σε επιδερμίδες που έρχονται σε επαφή με ορθοπεδικές συσκευές (εμφυτεύματα, στηρίγματα, ορθώσεις, ορθοπεδικούς γύψους). Επίσης, είναι ιδανικό για την περιποίηση ασθενών σε κατάκλιση, αλλά και για τον καθαρισμό της πρωκτικής και περιπρωκτικής περιοχής, σε περιπτώσεις αιμορροϊδων ραγάδων και πρωκτίτιδας, πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Κατάλληλο και για συχνό πλύσιμο λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων και αγώνων. Η χρήση του ενδείκνυται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό, αλλά και κατά την διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ηλικιωμένους. Δεν περιέχει αρώματα ή χρώματα. Περιέχει αυτοδιατηρητέα συντηρητικά.

Το Ozoile επιδρά θετικά στις φλεγμονώδεις καταστάσεις αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την ερυθρότητα, τον κνησμό, το κάψιμο, και το οίδημα. Μεταφέρει οξυγόνο στους ιστούς, απολυμαίνει και αναζωογονεί το δέρμα και τους βλεννογόνους ιστούς και αποκαθιστά το στρώμα των υδρο-λιπιδικών οξέων. Η Οξική βιταμίνη Ε καταπολεμά την υπεροξείδωση των λιπιδικών μεμβρανών και σε συνέργεια με το αντιμηκητιασικό έλαιο τειόδεντρο ενισχύει την αντιφλεγμονώδη δράση του Ozoile. Τέλος, το Decyl Glucoside, ενα μη επιθετικό επιφανειοδραστικό, εξαιρετικά βιοσυμβατό με το δέρμα και τις βλεννογόνους και με χαμηλό δείκτη ξηρότητας αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους.
Χρήση: Καθαρισμός δέρματος: Απλώστε μία ικανή ποσότητα σε βρεγμένο σφουγγάρι, τρίψτε το απαλά στο δέρμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Εσωτερική υγιεινή: Απλώστε τη σωστή ποσότητα στην παλάμη του χεριού σας, δημιουργήστε αφρό, καθαρίστε καλά και κατόπιν ξεπλύνετε με νερό. Καθαρισμός τριχωτού κεφαλής: Απλώστε μία μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε.

Προσοχή! Πλύνετε καλά τα χέρια σας πριν χρησιμοποιήσετε το διάλυμμα. Μην καταπίνετε. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από πηγές θερμότητας και άμεσο ηλιακό φως. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η συσκευασία φαίνεται να έχει υποστεί ζημιά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την ημερομηνία λήξης. Μετά το άνοιγμα συνιστάται η χρήση του προϊόντος εντός 6 μηνών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Επιστροφή στην κορυφή