Φυσικά Άλατα Μπάνιου 100gr Epsom με Ρόδι Sapon

€ 6,20 € 5,39


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7817
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180455
Φυσικά Άλατα Μπάνιου Epsom από την εταιρία Sapon με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια και πέταλα καλέντουλας. Ένα ξεχωριστό προϊόν με μεγάλη απορροφητική ικανότητα από το δέρμα, ιδανικό για χαλάρωση, ευεξία και βελούδινα απαλή επιδερμίδα. Με υπέροχο άρωμα ροδιού. Κατάλληλο και για ποδόλουτρο.

Τα άλατα Epsom ή άλατα θειϊκού μαγνησίου, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει γνωστά για τις πλούσιες ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό του ανθρώπου, καθώς και για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση πολλών χρόνιων παθήσεων. Σύμφωνα με πολλές μελέτες διεγείρουν τη φυσική κυκλοφορία του αίματος, βοηθούν στη μείωση των φλεγμονών και στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων, χαλαρώνουν τους μυς, μειώνουν αισθητά τους πόνους, τα πρηξίματα, τις κράμπες και τους μώλωπες, αφαιρούν τις τοξίνες από το σώμα, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, ενώ θεωρούνται και φυσικό μαλακτικό για την επιδερμίδα.

Τα πέταλα της καλέντουλας, με την πλούσια σε φλαβονοειδή σύστασής τους, προσφέρουν μοναδικές αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αντισηπτικές, αντιθρομβωτικές, αντιδιαβητικές, αντικαρκινικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Επιπλέον, λόγω των πολλών αντιοξειδωτικών τους, όπως η λουτεΐνη, το λυκοπένιο, το β-καροτένιο, η κουερσετίνη κλπ, προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, καθυστερούν την εμφάνιση ρυτίδων και χαρίζουν απαλό, φρέσκο και νεανικό δέρμα.
Χρήση: Γεμίστε την μπανιέρα μέχρι τη μέση με χλιαρό νερό, ρίξτε μικρή ποσότητα από τα άλατα και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν, ώστε να απελευθερωθούν οι αρωματικές τους ουσίες.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τα Φυσικά Άλατα Μπάνιου Epsom της Sapon σε δύο διαφορετικά μεγέθη: Σε γυάλινο μπουκαλάκι των 100ml και ή των 50ml
Συστατικά : Magnesium Sulfate, Tapioca Starch, Calendula officinalis Flower Extract, Fragrance (Parfum).

Δείτε επίσης

Οδοντόβουρτσα Bamboo Rizes Crete
€ 3,90
Aloe Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Bio 2 in 1 Massage & Waterbased Lubricant 200ml HOT Austria
€ 22,90
Olive & Argan Gift Pack Macrovita
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή