Massage Lotion Strech Marks Bio Κρέμα κατά των Ραγάδων 400ml Alphanova

€ 21,40


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8421
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 400 ml
Εταιρεία Alphanova
Προέλευση France
Barcode 3760075070854
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής την ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων βιολογικών, υπό-αλλεργικών προϊόντων βρεφικής φροντίδας, Alphanova Bebe, τα οποία σέβονται το δέρμα του μωρού αλλά και το περιβάλλον.

Τα προϊόντα της σειράς είναι φυσικής προέλευσης και έχουν πιστοποιηθεί οργανικά από την, ECOCERT Greenlife.
Δεν περιέχουν GMO (γενετικά τροποποιημένος οργανισμός), parabens, φαινοξυαιθανόλη (phenoxyethanol), τρικλοζάνη (triclosan), φορμαλδεΰδη (formaldehyde), χρωστικές ουσίες, συστατικά ζωικής προέλευσης, αιθέρια έλαια αλλεργιογόνα, φθαλικά άλατα (phtalates) και πολυκυκλικές ενώσεις. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Διατίθενται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Οι δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί υπό δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη.

Κάθε προϊόν Alphanova Bébé υποδεικνύει με σαφήνεια το ακριβές ποσοστό των φυσικών συστατικών (άνω του 99%), το ακριβές ποσοστό των βιολογικών συστατικών που μπορούν να φτάσουν στο 100% των φυτικών συστατικών, καθώς και την προέλευση κάθε συστατικού (φυσικά ή βιολογικά).

Όλα τα προϊόντα της σειράς εμπεριέχουν:
Βιολογικό γλυκό αμυγδαλέλαιο για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του αρετές. Βιολογικό χαμομήλι για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Βιολογικό νούφαρο για τα καταπραϋντικά και αντιβακτηριακά του χαρακτηριστικά.
Χρησιμοποιούνται από τη στιγμή της γέννησης


Η Massage Lotion Strech Marks Bio είναι μία εξαιρετική λοσιόν κατά των ραγάδων με βιολογική σύσταση φυσικής προέλευσης. Μαλακτική και ενυδατική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με αλόη βέρα και οργανικά έλαια (έλαιο baobab από την Αφρική, έλαιο μόσχου τριαντάφυλλου (musk rose) και έλαιο μακαντέμια από την Ωκεανία), συστατικά που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά από τις εγκύους για πρόληψη των ραγάδων. Περιέχει φυσικό άρωμα με καταπραϋντικές ιδιότητες, χωρίς αλλεργιογόνα (σύμφωνα με τον κανονισμό για τα συνήθη αλλεργιογόνα), ειδικά για τις εγκύους. Μη λιπαρή υφή που απλώνεται εύκολα και δεν κολλάει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες και εφήβους. Δεν επηρεάζει τον υπέρηχο.

Το έλαιο μακαντάμια έχει πολύ σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες ιδιαίτερα στο ξηρό, εύθραυστο και ευαίσθητο δέρμα λειαίνοντας, απαλύνοντας και αναπλάθοντάς το. Το μπαομπάμπ, λάδι πλούσιο σε βιταμίνη C και μηλικό οξύ, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στην ακμή και τις φλεγμονές, ενώ επιδεικνύει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, λειαίνοντας και ενισχύοντας τον φυσικό φραγμό του δέρματος. Το έλαιο τριαντάφυλλο διαθέτει σημαντικές στυπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην περιποίηση του δέρματος.

Θεωρείται ιδανικό για την φροντίδα του εκζεματώδους δέρματος, καθώς και για την αντιγηραντική και αντιρυτιδική προστασία του.
• Δερματολογικά ελεγμένο.
• 0% Paraben, 0% phenoxyethanol
• 99.30% συστατικά φυσικής προέλευσης
• 16.3% συστατικά βιολογικής προέλευσης

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ κάνοντας απαλό μασάζ στις πάσχουσες περιοχές. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια!
Συσκευασία: 400ml

Δείτε επίσης

Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Body Butter Just Natural 200ml Aloe Colors
€ 11,90
Shape your Body anti-cellulite sorbet Scrub 150ml Aloe Colors
€ 9,50
Into The Sun Body Sunscreen SPF 50 High Protection UVA/UVB 180ml by Aloe Colors
€ 18,90   € 13,90
Rigenoma δερματική κρέμα 100ml by Erbagil
€ 25,90   € 24,20
Επιστροφή στην κορυφή