Βανίλια και Ελαιόλαδο

Τιμή e-shop:
€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1842
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Βανίλιας και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Βανίλιας, η οποία είναι γνωστή για την ευεξία που προσφέρει σε σώμα και πνεύμα. Η χρήση της Βανίλιας χαλαρώνει και "ηρεμεί", αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την υπερένταση, το άγχος, τη κατάθλιψη και τη νευρικότητα. Το άρωμα της Βανιλίας είναι αφροδισιακό - ιδιαίτερα για τις γυναίκες - και γενικά "ανανεώνει" και "ξεσηκώνει" τη διάθεση μας. Το σαπούνι Βανίλιας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Πορτοκάλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Επιστροφή στην κορυφή